懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無媽媽可以俾d意見我? 我要十月尾照,兩位醫生暫時都有位,不過龔醫生就貴d ($1600, 多$400)。

我又見有媽媽話唔一定全程由龔醫生照,係姑娘照完先再等龔醫生照一陣,但又有人話龔醫生的儀器最新最清楚,搞到我心大心細。

侯爵府

我睇開梁鳳霞, 佢d儀器 ok架, 我估係佢幫你照, 但佢兩星期後放一個星期假, 你夾下時間啦 ^^

大宅

我係8月去咗龔醫生度照結構. 全程都係龔醫生負責照, 由姑娘講解(例如: 而家係照緊個心or胃.....等), 但係有時龔醫生都會補充. 儀器係唔係最新我就唔係好清楚, 不過你有問題龔醫生都會有問必答. 照完會俾返本相簿你, 有晒bb頭先照嗰d部份, 同埋一隻dvd.

原帖由 ske_joannakit 於 09-9-7 13:44 發表
有無媽媽可以俾d意見我? 我要十月尾照,兩位醫生暫時都有位,不過龔醫生就貴d ($1600, 多$400)。

我又見有媽媽話唔一定全程由龔醫生照,係姑娘照完先再等龔醫生照一陣,但又有人話龔醫生的儀器最新最清楚,搞到我心大心細。 ...

大宅

原帖由 ske_joannakit 於 09-9-7 13:44 發表

我又見有媽媽話唔一定全程由龔醫生照,係姑娘照完先再等龔醫生照一陣,但又有人話龔醫生的儀器最新最清楚,搞到我心大心細。 ...

上次去龔醫生度做oscar...個過程係佢自己照返架...不過之前姑娘會幫我照一次...睇吓bb個姿勢啱唔啱...啱嘅話就會叫醫生入嚟照...唔啱位嘅話可能要你出去坐 / 行一陣再入去照過~

複式洋房

咁有無人知梁鳳霞醫生照完結構有無相簿同vcd 架??

別墅

原帖由 ske_joannakit 於 09-9-7 17:21 發表
咁有無人知梁鳳霞醫生照完結構有無相簿同vcd 架??

我11/9去梁鳳霞E生度照結構,到時可以話俾你地聽,我係7月尾BOOK,佢好FULL架
之前OSCAR我都係佢度照,好清楚,儀器都OK,我係朋友介紹去O既,話佢幾好架

複式洋房

我照oscar同4D都係喺龔羽一度照, 結構唔喺佢度照就唔知嘞.

姑娘會照咗bb個位啱唔啱先, ok龔e生就會入嚟度頸皮, 照完會有一個A4 clear folder入住張A4紙, 紙上面有數幅黑白2D的超聲波圖片.

照完4D先有DVD同相簿, 但係冇我想像中咁清楚......

大宅

我係龔醫生幫我照oscar同 結構, 兩次都係佢本人全程負責, 但姑娘會先幫媽咪set好晒野睇埋bb位置先叫醫生埋位.

龔醫生好專業好詳細, 照結構時用左超過半個鐘時間, 照到心臟時仲要係慢慢幫你睇每條血管的情況, 好仔細,好細心, 又解釋得好詳盡, 照完後好放心, 我就覺得貴少少都值

複式洋房

照結構係咪最好足20週先照??

我book 到龔醫生, 不過差幾日 (19w4d), 未夠20週; 而粱醫生就book 到20w5d 那天照

伯爵府

当然係龔羽一la!聴講佢係Oscar同照結構既権威、我都係龔醫生照架、好詳細D用既機又清楚又令、貴D係物有所値架!!

伯爵府

原帖由 ske_joannakit 於 09-9-8 14:50 發表
照結構係咪最好足20週先照??

我book 到龔醫生, 不過差幾日 (19w4d), 未夠20週; 而粱醫生就book 到20w5d 那天照

照結構係過左18週照、其實差一個星期無咩分別。我都係19wk個時照架!

別墅

梁鳳霞e生22w先照結構,明天就去喇..有d緊張但好開心,因為可以見到亞仔again~呵呵

首頁

尾頁

跳至