美容扮靚

跳至

首頁
34567...65

尾頁

大宅

原帖由 wai001 於 09-9-11 20:57 發表
paper mask 係唔同sleeping mask o既用法or purpose 架!!!
係咩, 但我用lavender, 7herbs & wine 個效果都係保濕呀, 美白呀同埋皮膚均勻d, 我又覺得個效果差唔多功效. 以c9角度, 大家都係mask, sleeping mask 抵d,

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Lai藍Ka睿mama 於 09-9-12 00:13 發表
係咩, 但我用lavender, 7herbs & wine 個效果都係保濕呀, 美白呀同埋皮膚均勻d, 我又覺得個效果差唔多功效. 以c9角度, 大家都係mask, sleeping mask 抵d, ...

agreed.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

原帖由 wai001 於 09-9-11 20:57 發表
paper mask 係唔同sleeping mask o既用法or purpose 架!!!

但paper mask or sleeping mask 2者使用的目的唔係一樣咩? 想塊臉去黃, 水漾, 白d.......
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

以下係innisfree 好正o既果3支 sleeping mask/ pack / gel o既photo link:
http://s418.photobucket.com/albu ... rrent=RIMG00038.jpg
未用過o既bk sis, 如想在hk 龍城or d 有得賣韓國水貨護膚品d shop 仔買,不妨睇下,參考一下張相片,唔駛買錯!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

paper mask 係好似essence o甘,如覺得平時用d essence 吸收得唔夠功效o甘快,就可用埋paper mask, o甘功效o就立刻明顯d law,而sleeping mask 主要在over night o甘修護d skin law!!! 兩者可用時並用架wor!!!

原帖由 wawaliluk 於 09-9-12 10:09 發表

但paper mask or sleeping mask 2者使用的目的唔係一樣咩? 想塊臉去黃, 水漾, 白d.......
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

我真係想再去明洞將成間innisfree搬番屋企呀~好掛住d skin care同紅黃葉,我舊年11月去,景福宮好靚呀~

大宅

前晚用緊支 lanegie 嘅 essence 用完, 我開左innisfree ~ lavender(薰衣草) - essence(精華) 用, 好杰cream狀, 但好鬼香, 要用點力才推開晒, 早晚用完, 感覺都幾"笠", 唔係咁岩而家天氣, 尋晚再開innisfree ~ green tea(綠茶) - essence(精華), 泵出黎巳見無咁杰, 又係好香, 搽上面好易推, 唔錯, 好快吸收晒, 哩支ok. 今早再用感覺都一樣, 好清爽, 唔"笠", 等我快d用埋laneige 嘅 water bank cream 再試 innisfree ~ green tea(綠茶) - cream(面霜)先.

珍珠宮

我都開o左支innisfree green tea essence 來用啦!!! 好清爽wor!!! 好o岩summer用啊!!!

珍珠宮

我估支lavender moisture essence 都係在冬天先開黎用會比較好dd wor!!!

民房

Innisfree 真係好多野都好正!! 我 1 月份去完韓國買左 ~45 件 innisfree 既產品。

其中最鐘意係:
- wine massage cream
- wine peeling softener
- 7 herbs skin (toner)
- 7 herbs emulsion
- trouble care bb cream
- olive real skin (toner)
- olive rea emulsion
- olive sheet mask
- wine sheet mask
- o2 pore mask

我寫左好多用後甘﹐ 大家去 yahoo, google 打 Koyuki Palace 就會搵到

大宅

原帖由 koyuki820 於 09-9-13 13:28 發表
Innisfree 真係好多野都好正!! 我 1 月份去完韓國買左 ~45 件 innisfree 既產品。

其中最鐘意係:
- trouble care bb cre ...

你copy條link喺哩樹丫

大宅

原帖由 wai001 於 09-9-13 11:48 發表
我估支lavender moisture essence 都係在冬天先開黎用會比較好dd wor!!!
對呀, 我都諗住留天冬才用.

珍珠宮

Because 佢都講明係lavender moisture essence, 而韓國冬天又比hk 凍好多,乾燥好多,所以照常理,都會覺得依隻係會比較lup dd law!!!

珍珠宮

有間hk o既公司叫 駿盈國際貿易有限公司
http://www.imegabeauty.com
好似有得幫人order d 韓國skincare, 好似都唔太貴wor!!!

有冇人有幫襯過依間公司呢???

大宅

原帖由 wai001 於 09-9-13 20:25 發表
Because 佢都講明係lavender moisture essence, 而韓國冬天又比hk 凍好多,乾燥好多,所以照常理,都會覺得依隻係會比較lup dd law!!!
due to 我用完laneige果支essence係保濕, so 咪諗住用innisfree都揀支保濕用, 點知................都係要用green tea, 話時話, green tea 係ok, 但佢係咩特徵. 我只係知~~清爽.

大宅

我fd今日同我講, 佢剛用 innisfree ~ lavender - cream 好難推, 同我用佢果支essence 一樣, 好潤, so 一定要天凍用.

公爵府

Lai藍Ka睿mama,

你有無買7 herbs 嘅skin / lotion/ essence? 有無效?

大宅

Lavendar我都未用到住,even 開左cream同ess...
但係紅酒果支反而唔太笠,一早用哂lu...

男爵府

醒目開學勳章

我都有參考她的blog~亦print了些coupon~
http://koyukipalace.blogspot.com/

原帖由 koyuki820 於 09-9-13 13:28 發表

其中最鐘意係:
- trouble care bb cre ...

大宅

原帖由 wawaliluk 於 09-9-14 14:59 發表
Lai藍Ka睿mama,

你有無買7 herbs 嘅skin / lotion/ essence? 有無效?
哩條LINE買左 essence, spot essence , sleeping mask and eye cream.

我連續用sleeping mask 2nights, 效果都唔錯, face "呤" 左小小, 膚色平均.

我尋日去laneige 做皮膚測試, 好鬼開心, 佢讚我膚色白左平均左, 缺水程度仲大大改善左好多, 我而家只係得左face 唔合格咋, 我六月中開始用佢嘅product, and 8月26日開始用innisfree product, 我之前係勁缺水, 膚色暗黃, 而家就有咁嘅效果, 好鬼開心.

首頁
34567...65

尾頁

跳至