美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 wai001 的帖子

呢支serum幾$? thanks

複式洋房

韓國 ~ innisfree / skinfood / laneige / etude house (分享)

喺korea Laneige 係咪唔係好popular? 我凈係用过sensitive skin 條line. 唔錯. 你地覺得佢其他products 如何呢?

珍珠宮

Etude+House:collagen+moistful+maskcollag

原帖由 yingying媽咪 於 12-07-16 發表
Etude House:
collagen moistful mask
collagen eye patch
Etude House

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

innisfree+wh系列ite+tone+up+都ok+好用!+

原帖由 wai001 於 12-07-16 發表
innisfree wh系列ite tone up 都ok 好用!
買了innisfree soy paper mask ! 今晚會用!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

紅磡有一間專賣韓國用品牌既公司.......
innisfree / skinfood / laneige / etude house/Skin Food等等
上次團購,跟住去左呢間公司拎野
D野都幾平..佢話係批發價wo...不過自己都買左d面膜..

珍珠宮

Quote:原帖由+wai001+於+12-07-16+發表inni

原帖由 wai001 於 12-07-17 發表
買了innisfree soy paper mask ! 今晚會用!

大宅

skinfood既鲜果C精華好好用,我用左2支,有白,夠濕,佢隻乳液都好正,但佢越來越貴,冇再買了

珍珠宮

版主 的帖子

innisfree green tea skin

珍珠宮

版主 的帖子

left to right :
UGBang collagen mask (水分),
UGBang arbutin mask (美白)。

珍珠宮

版主 的帖子

skincare 批發老闆俾左一片依隻韓牌既snail mask 試下!

珍珠宮

版主 的帖子

skinfood sparkling lip gloss

珍珠宮

版主 的帖子

基乎所有skincare ,我都轉用晒韓國brands !

珍珠宮

版主 的帖子

今晚剛剛fu 左大豆mask , 有d似fu 左d豆漿在面上,不過fu 完真係滑左!

珍珠宮

今晚剛剛fu+左大豆mask+,+有d似fu+左d豆漿

原帖由 wai001 於 12-07-19 發表
今晚剛剛fu 左大豆mask , 有d似fu 左d豆漿在面上,不過fu 完真係滑左!

...
好正!

珍珠宮

版主 的帖子

innisfree paper mask 幾好用!

珍珠宮

版主 的帖子

超like 韓國skincare !

珍珠宮

innisfree+green+tea+skin++ +

原帖由 wai001 於 12-07-17 發表
innisfree green tea skin
依支skin 正!

大宅

回覆:韓國 ~ innisfree / skinfood / laneige / etude house (分享)

美白用邊啲mask, serum 效果好呀?

Innisfree paper mask 除左竹,仲有邊隻好用? lemon ok ma??

Thx jm 們~~

大宅

*蚊豬* 發表於 12-7-17 13:55
紅磡有一間專賣韓國用品牌既公司.......
innisfree / skinfood / laneige / etude house/Skin Food等等
上 ...
where in hung hom? i wanna check it out too!

首頁

尾頁

跳至