自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章

因為佢根本唔係人!!!
原帖由 momsusan 於 09-9-11 10:08 發表
睇完個心好唔舒服,點解有人可以咁殘酷。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 29XX86 於 09-9-11 21:44 發表
果時可能又未必係講大話喎, 果時08年1月黎喎, 佢小產過架喇, 我諗佢湯人個肚係大半年前既事, 佢會唔會小產後心理不平衡, 果時睇報紙話佢扮大肚, 約大肚婆諗住湯人個BB當佢自己BB麻.

...

警方話,被告從未懷孕過,之前所說的流產/小產全屬謊言
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都搵到
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008081403413

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7008080702500

原帖由 edea 於 09-9-11 12:57 發表
剛搵到佢過去一個topic, 講晒大話, 絕對係有計劃, 有預謀犯案

http://forum.baby-kingdom.com/thread-1616730-1-1.html

複式洋房

好媽媽勳章

嘩!佢真係癲得好[混遁]喎!噤清楚孕婦產前檢查d嘢嘅???
原帖由 edea 於 09-9-11 12:57 發表
剛搵到佢過去一個topic, 講晒大話, 絕對係有計劃, 有預謀犯案

http://forum.baby-kingdom.com/thread-1616730-1-1.html

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

上年聽到呢件事都好震撼!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 phoebe128 於 09-9-11 23:22 發表
嘩!佢真係癲得好[混遁]喎!噤清楚孕婦產前檢查d嘢嘅???

仲問埋點幫bb攞出世紙
http://forum.baby-kingdom.com/thread-1660148-1-1.html
生b問題

我同老公都係香港人,如果我bb係大陸出世,咁點同佢攞出世紙呢??
因為我老爺佢o係大陸,入左醫院,好似就黎....... 我老公想我同佢一齊去探下我老爺,因為老爺好錫我,我其實都好想見一見佢,但係我bb預產期係9月中,我怕如果我o係大陸唔小心生左,咁我bb係唔係香港人呢????
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係呀!!仲有好多媽咪立即收起自己仔女d相或blog!!不過我覺得事件拖到呾耐先嚟判,對個受害媽咪嚟講係一件慘事,因為bb 3 月走咗到而家,可能個媽咪會淡忘咗少少.....但係昨天一判時,又再勾起受害媽咪d唔開心..... 又再一次係佢傷口洒鹽.

原帖由 ZZdaphne 於 09-9-11 23:24 發表

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

原帖由 xo_cat 於 09-9-11 23:34 發表
係呀!!仲有好多媽咪立即收起自己仔女d相或blog!!不過我覺得事件拖到呾耐先嚟判,對個受害媽咪嚟講係一件慘事,因為bb 3 月走咗到而家,可能個媽咪會淡忘咗少少.....但係昨天一判時,又再勾起受害媽咪d唔開心.....:naught ...

係呀,記得啦,
你都因為咁幫個女加兩把火。

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

嘻嘻!!咁又一年喇!!

原帖由 ZZdaphne 於 09-9-11 23:37 發表

係呀,記得啦,
你都因為咁幫個女加兩把火。

禁止訪問

大宅

原帖由 wong2323 於 09-9-11 23:33 發表

仲問埋點幫bb攞出世紙
http://forum.baby-kingdom.com/thread-1660148-1-1.html
生b問題

我同老公都係香港人,如果我bb係大陸出世,咁點同佢攞出世紙呢??
因為我老爺佢o係大陸,入左醫院,好似就黎....... 我老公想我 ...

嘩...佢咁都問得出擺明想取B當自己生,呢D人真係要困一世,唔可以比佢再出黎害人

男爵府

聽到好難過, 希望受害媽咪堅強d, 快d投入新生活.

子爵府

好媽媽勳章

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止訪問

禁止發言

首頁

尾頁

跳至