自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 lok1503 於 09-9-11 15:38 發表

幾多媽咪都係咁

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

佢個仔真可憐

公爵府

佢平時接送放學都好似驚人參咁+喇!

男爵府

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

:;pppp:

珍珠宮

唔知下期到邊個明星D仔女投訴人地呢?

其實我有時好驚去D貴族學校, 一下唔小心得罪D少爺小姐, 咁就麻煩

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

禁止發言

好媽媽勳章

複式洋房

原帖由 MuiTse 於 09-9-11 04:00 AM 發表
lee D 咁既新聞...(尤其係娛樂版...8掛雜誌)...我只信小小..佢地作野好大的...不要盡信....

真都唔奇~記得佢啱啱生完果排有人影到CHILAM
返到屋企好似要帶條圍裙定唔知點消毒隻手先抱得個仔

佢自己訪問都講過連化左妝嘅都唔俾抱個仔~都幾潔癖咁
所以有人哈癡佢個仔..我信佢真係會走去鬧爆人...

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

一直都沒好感..........而且重係好煩的女人

複式洋房

比著我都唔想要個克人憎媽咪:;pppp: :;pppp: :;pppp:

伯爵府

佢會做呢d野,真係一d都唔奇喎!

大宅

畀面勳章 大廚勳章

遲d sure 係 極品99

大宅

原帖由 irene_the_pooh 於 09-9-12 14:56 發表
佢會做呢d野,真係一d都唔奇喎!

呢個女人好似俾亞 林見惡 包過架
破壞人地家庭

跟住見 chilam靚仔
又喺秋怡手上搶咗去

重大大聲(喺志x飯局??)話:
橫刀奪愛無問題,佢地都無婚約

正八婆

侯爵府

no more la, harry & william went to school gar.

原帖由 Giant 於 09-9-12 09:33 發表
不如效法英國皇室啦, 唔好返學, 請老師返嚟教, 咁咪唔駛煩囉, 個仔有樣學樣, 將來都必定響學校大支嘢。

大宅

好心啦 ~ C9, 呢啲學校大把有$人家同專業人仕d仔女讀, 你去投訴間學校, 咁呢間學校d家長應該投訴返妳啦, 影衰晒啲家長質素, 連同外藉老師都溝通唔到, 不如叫張生唔好唱歌, 返屋企教仔啦。

原帖由 kitkitlo 於 09-9-12 00:45 發表
本身佢都唔係大富大貴出身.呢家響度擺款,間學校大把學生屋企都有錢過佢.梗可況有錢唔係大晒

男爵府

BK Milk勳章

how come she know the classmates coughing without cover the mouth??
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

珍珠宮

萬一佢投訴個正係大粒佬個仔, 佢實死緊, 以後唔洗係呢個圈立捉

首頁

尾頁

跳至