跳至

首頁

尾頁

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

如收不到email/詢問send相的email的請pm我,不要再在版面詢問,多謝合作!

複式洋房

大臣子我收不到email呀~ 麻煩你再send丫~ thx thx~~

原帖由 大臣子 於 09-9-27 23:59 發表
生日會參與名單:
1.大臣子
2.TangMumMum
3. chillio
4.cactiw

5.新生媽
6. snoopybk
7.a9602066
8.celeste88
10.sandyw
11.新抱仔
12. littlesnow
13.babychloeng
14. charandltbb
16. 巴魯旦
18.Sum ...

男爵府

原帖由 SSYBaby 於 09-9-28 22:44 發表
大臣子我收不到email呀~ 麻煩你再send丫~ thx thx~~

已覆,請check~

男爵府

請各位mami係今天10月2日(星期五)前email一張你們bb的相,請加入附件,檔案名打bb名字,主題打你們的bk 名,
請注意:相片用作生日會用途,過期者相片將不會處理,請準時交相,謝謝合作!

複式洋房

我都send左喇. pls.check

男爵府

原帖由 pakwun1128 於 09-10-2 17:22 發表
我都send左喇. pls.check

ok~收到la~thx

男爵府

1. 王子媽媽
2. JELLYFISH228

3. Heiheimoon

4. Minniem

5. Yoyowin (已收到)

6. Sandyw (已收到)

7. Cmat (已收到)

8. Wan2412 (已收到)

9. Sumin (已收到)

10. little小 寶 (已收到)

11. babychloeng

12. hippo126 (已收到)

13. paris123 (已收到)

14. celeste88

15. bunbuncoco(已收到)

以上mami請留意e-mail/pm,thx~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我尋晚己經e-mail
唔知你收到未呢同埋個size o岩唔o岩呀

男爵府

原帖由 bunbuncoco 於 09-11-7 19:41 發表
我尋晚己經e-mail
唔知你收到未呢同埋個size o岩唔o岩呀

ok~
pls check pm~thx~

男爵府

啱啱睇到,已經send佐email,請查收。多謝!

男爵府

原帖由 heiheimoon 於 09-11-7 23:07 發表
啱啱睇到,已經send佐email,請查收。多謝!

已收到,thx~

洋房

想問吓係EATON HOTEL邊一個廳, 好似有幾個廳, 唔該!!

大宅

原帖由 shaq 於 09-11-28 11:26 發表
想問吓係EATON HOTEL邊一個廳, 好似有幾個廳, 唔該!!

nathan room

男爵府

各位參加者:
生日會資料:
日期﹕6/12/09 (日)
地點﹕EATON HOTEL Nathan Room, 1/F(380 NATHAN ROAD,KLN)
時間﹕ 11:30a.m.-3:00p.m
溫馨提示:
1. 11:30-12:00為參加者進場時間,敬請依時出席!
2. 酒店未有提供泊車位。
3.生日會當天會派發t-shirt一件作大合照用.請自行預備下身配襯。
4.因3歲以下bb不佔座位者為免費,酒店不會提供bb座位。
5.酒店已預備母乳餵哺室、換片室及停泊bb車的房間予需要人仕。
6.如帶bb車前往必需放於停泊bb車的房間,切勿推進會場內,多謝合作!
7.如因事未能出席生日會,生日會費用一律不會退還,請派人於生日會當天領取禮物,生日會過後不予補發。
8.生日會當天座位安排因要與攝影師配合,將會以出生日期作編排。
如有任何問題,歡迎以pm查詢,謝謝!

男爵府

多謝大臣子與一幫義工媽咪,辛苦啦!好期待星期日嘅生日會啊!
有以下疑問:
1、T-Shirt係俾BB著?
2、我想帶張BB餐椅,酒店會否提供一張坐椅俾我?
多謝!

洋房

大臣子,
先多謝你及其他有份參與生日會籌備工作的媽媽,辛苦你們了。
有關生日會當日的安排,現提出兩項意見:

1.如酒店不能提供BB餐椅,又不能推BB車進會場當餐椅用,那麼父母們必需手抱BB,那如何用餐呢?父母當然可以輪流用餐,但未免太辛苦吧!畢竟我們是消費者,地點也屬酒店級,可否再跟酒店商討以配合我們的需要。

2.希望跟認識的媽媽同一張枱。想信有部份家長是互相認識和有共識地一起參與生日會的,如今因生日日子不同而分開坐,有違當初意願,所以希望當日能容許我們私自調位。

希望你可以再安排一下,令到生日會更完滿。
謝謝!

原帖由 大臣子 於 09-11-30 23:30 發表
各位參加者:
生日會資料:
日期﹕6/12/09 (日)
地點﹕EATON HOTEL Nathan Room, 1/F(380 NATHAN ROAD,KLN)
時間﹕ 11:30a.m.-3:00p.m
溫馨提示:
1. 11:30-12:00為參加者進場時間,敬請依時出席!
2. 酒店未有提供泊車位。
3. ...

大宅

真的感謝你們用心籌備了這次生日會.

yes, i agreed with Gatto...
首先希望酒店可提供bb椅, 如果真的不能提供bb椅, 就請酒店讓我們推bb車, 讓bb作為椅子. (上星期我參加了另一聚會, 全場共有46個bb, 酒店也能籌到46張bb椅子, 父母舒服安心之餘, 也可以讓bb獨立坐和玩) 另外, 也真的希望到時容許調位, 因為一齊去又冇得一齊坐, 很失望呢...

另外想問t shirt是給bb的嗎?

別墅

多謝各位義工媽咪的努力!!!! 本人都好期待這個生日PARTY, 但係刚看到BB車的安排, 真的希望酒店可以安排BB椅, 就算沒有最低限度可以容許BB車駛進在父母身旁, 否則我地真係好難可以安心進餐. 希望可以同酒店反映.
謝謝.

原帖由 choiman 於 09-12-2 17:47 發表
真的感謝你們用心籌備了這次生日會.

yes, i agreed with Gatto...
首先希望酒店可提供bb椅, 如果真的不能提供bb椅, 就請酒店讓我們推bb車, 讓bb作為椅子. (上星期我參加了另一聚會, 全場共有46個bb, 酒店也能籌到4 ...

大宅

為何手推車不可以進入會場?報名時又沒有說明,bb車是個人物品,為何不可以跟身,若有遺失或損毀由進負責呢?手抱小朋友如何進食?有安全意識的家長都不會一路抱小朋友一路進餐,一個bb生日會有如此多不為bb著想的條例???????本人早前亦有出席過其他媽媽會舉辦的酒店生日聚會,都沒有這些條例出現

男爵府

原帖由 heiheimoon 於 09-12-1 22:08 發表
多謝大臣子與一幫義工媽咪,辛苦啦!好期待星期日嘅生日會啊!
有以下疑問:
1、T-Shirt係俾BB著?
2、我想帶張BB餐椅,酒店會否提供一張坐椅俾我?
多謝! ...

1.T-Shirt係俾BB著
2.之前收錢時已說明不佔座位才是免費的,所以如要酒店提供坐椅必需收費的,謝謝~

首頁

尾頁

跳至