跳至

首頁

尾頁

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 bunbuncoco 於 09-12-11 11:53 發表

係未19/12 riverside hotel呀,如果係就好啦

係呀,期待中....

複式洋房

好開心竟然可以得到退款,因為係自己記錯日期加上參加時已經知比咗錢就唔可以退回,但竟然收到義工媽媽們的pm話可以退回部份款項,可以買返份生日禮品比阿仔補償返,多謝義工媽媽們的幫助,希望下一次可以再參加你哋籌備的活動,謝謝!!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 新生媽 於 09-12-18 11:56 發表
好開心竟然可以得到退款,因為係自己記錯日期加上參加時已經知比咗錢就唔可以退回,但竟然收到義工媽媽們的pm話可以退回部份款項,可以買返份生日禮品比阿仔補償返,多謝義工媽媽們的幫助,希望下一次可以再參加你哋籌備 ...

咁又幾好喎!下次一定要記底佢呀!

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

之前收過WORLD FAMILY (廸廸尼) 電話, 話會寄返嗰日張相比我, 當然仲SALE下佢套DVD啦, 但講講下個囝喊, 就冇再講...
請問有冇人收到嗰張相呀?

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 高齡產婦 於 10-1-5 11:00 發表
之前收過WORLD FAMILY (廸廸尼) 電話, 話會寄返嗰日張相比我, 當然仲SALE下佢套DVD啦, 但講講下個囝喊, 就冇再講...

收到好耐喇!不過冇人打過嚟喎!
就算收唔到都唔覺可惜,因為佢哋應該用printer print出嚟,d質數勁差,仲差過自己喺屋企print. 張相我掉咗喇!

男爵府

想知一歲生日會d相可以去邊度睇??我到而家都未見過d相..

男爵府

原帖由 高齡產婦 於 10-1-5 11:00 發表

一早收到啦,仲打過電話嚟sale果套DVD,又話可以上門教,有30分鐘免費。我同佢講,有需要時先揾佢哋啦。雖然張相免費幫我哋影,不過影得好麻麻,我老公得半邊身

首頁

尾頁

跳至