母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下各位媽媽既乳頭有幾大?
因為我發現自己既乳頭大過一個初生奶嘴既頭..
有D 擔心將來BB唔很食..

別墅

大唔過個5亳都唔算大

大宅

我有一面既乳頭係大d, 所以真係bb唔係好食到, 最後我放棄, 只係全pump 出來, 不過pump 都唔錯, 都5個月喇...全人奶!

大宅

我有一面既乳頭係大d, 所以真係bb唔係好食到, 最後我放棄, 只係全pump 出來, 不過pump 都唔錯, 都5個月喇...全人奶!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有咩可能大過5毛子.......

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

my nipple also big and my BB cannot suck well, so i also pump the milk out too, even she can suck, she only plays with the nipple as she can't suck with the "yu wan", means she can't get the milk

別墅

我上次返健康院,系育嬰室度見到有個媽咪個乳頭都好大,真系差唔多5仙甘大!一個頂我3個,但我聽到個姑娘同距講,你都喂得幾好啊,甘多奶唔洗補奶粉啦!

大宅

乳頭大,bb係難啲食嫁!但係又唔係話bb含唔到乳暈就食唔到0既~

大宅

好媽媽勳章

我老公笑我果個似OREO..我諗都大過5毫, 但BB 都係全埋身..無問題

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊