美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

hi jw
哎.....我亞妹既口頭嬋係"d錢唔用左去,邊有動力去返工呀!!!!"所以佢係唔會後悔用埋d無謂錢的.

佢做第一次時,都有效果睇到係白左d,之後就唔多覺佢巳做完6次.(我話佢full個mask都白d啦!)
介紹所講既緊致,收細毛孔,減少幼紋....等.第三者就好難睇到.佢個西仔男友都話無分別.死未?
亞妹打依d野,佢都係想滿足下自己ja.
話咩令肌膚年青10年就真係吹得太太太太大勒!
vivicvic
不如你都再講下啦!

複式洋房

原帖由 sony_ar 於 10-4-15 10:26 發表
hi jw
哎.....我亞妹既口頭嬋係"d錢唔用左去,邊有動力去返工呀!!!!"所以佢係唔會後悔用埋d無謂錢的.

佢做第一次時,都有效果睇到係白左d,之後就唔多覺佢巳做完6次.(我話佢full個mask都白d啦!)
介紹所講既緊致,收細毛 ...
其實我好想知道, $12000打一次, 同$4000打一次, 有無分別?
會唔會有d唔同?
會唔會一分錢一分貨??

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sony_ar 於 10-4-15 10:26 發表
hi jw

介紹所講既緊致,收細毛 ...

系咪你妹本身都冇乜皮膚問題, 所以做左效果都唔覺眼丫..!??

複式洋房

回覆 20# sachi 的文章

貴又驚吾低,平又會吾會將價就貨呢 ?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至