懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

呢胎真係驚險, 作小產, 好彩照到有心跳, 之後都冇再流血&啡....但而家就受緊作嘔作悶之苦, 唔知點解, 呢胎唔係咁LIKE飲奶, 有時會肚痾, 肚痛, 作嘔...但唔飲我又驚佢唔夠營養, 陣間照結構怕佢有問題, 我都有日日食雞蛋, 咁樣又會唔會太多蛋白質呢? 同埋我而家好容易累, 呢d情況會唔會持續10個月架?

因為我之前試過小產, 所以呢胎我比較擔心.....

TKS FOR HELP!!

milk

大宅

你而家幾多WEEK呀?
我初時都有肚痾、肚痛、作嘔, 但係都係頭嗰幾個月號嘅事了. 到4個月起, 好似好了很多, 沒有太多不適. 不過不適的情況係因人而異, 有D人會10個月都覺得好攰及不舒服, 有D人就樣樣OK.
我諗只要你放鬆心情, 情況都會好一點.

複式洋房

around 11 week, 我一覺得肚餓就要食, 唔係既話又會唔舒服, 真係比佢激死....希望我下個月好似你咁啦!

原帖由 HCB 於 09-9-15 23:13 發表
你而家幾多WEEK呀?
我初時都有肚痾、肚痛、作嘔, 但係都係頭嗰幾個月號嘅事了. 到4個月起, 好似好了很多, 沒有太多不適. 不過不適的情況係因人而異, 有D人會10個月都覺得好攰及不舒服, 有D人就樣樣OK.
我諗只要你放 ...

大宅

初初係咁o架! 想食就食, 唔想食就唔好勉強, 小食多餐個肚會無咁辛苦!

原帖由 yutinlung 於 09-9-16 13:34 發表
around 11 week, 我一覺得肚餓就要食, 唔係既話又會唔舒服, 真係比佢激死....希望我下個月好似你咁啦!

首頁

尾頁

跳至