夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 天秤座老公 / 水瓶座老婆...

係喎!今日係我老公既四十大壽~~~!!!變咗中坑亞叔喇~~!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

elf:
講真果句,你真係要同佢傾下先至得.....你唔講比佢知,佢又係估估下咁,可能連估都唔估....因為佢真係唔知.......
搵個機會你將心裡面ge野,講晒比佢知,睇下佢會有咩反應先啦........唔講出黎你又係辛苦,講左出黎,睇下佢會點做....你先再決定啦...

男爵府

哦~~~咁happy birthday to your 蝦子餅啦~~~~~
bandband 寫道:
係喎!今日係我老公既四十大壽~~~!!!變咗中坑亞叔喇~~!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

多謝~!
大小不梁 寫道:
哦~~~咁happy birthday to your 蝦子餅啦~~~~~ [quote]
[/quote]

侯爵府

大小不梁 寫道:
elf:
講真果句,你真係要同佢傾下先至得.....你唔講比佢知,佢又係估估下咁,可能連估都唔估....因為佢真係唔知.......
搵個機會你將心裡面ge野,講晒比佢知,睇下佢會有咩反應先啦........唔講出黎你又係辛苦,講左出黎,睇下佢會點做....你先再決定啦...

而家我心神仿佛, 好慘呀, 頭先搭地鐵搭過龍, 搭小巴又唔記得俾錢.....個腦不斷諗住呢件事...

而家仲有機會同佢講清楚.....可能出8現事實係, 有離心既分分鐘係佢....

子爵府

elf,

聽到你咁講,令我諗番起我第二個男友既事,嗰陣我都係覺得個男朋友行徑有啲奇怪,甚至開始唔肯鍚我,我嗰陣都好似你咁自己收埋諗咗幾日,但之後我都鼓起勇氣去問清楚佢,佢條扒街至同我講話已經唔鐘意我,雖則我有傷心過,但係,始終都係一個解脫,至少唔會為咗咁既人而浪費自己青春,如果我嗰陣唔去問,我相信之後我至知佢追緊第二個時,我會仲痛心!如果你單case同我呢單一樣,查實你都唔需要傷心!係啲人唔識貨而已,可以話俾你知,到我識到我老公後,其實呢條扒街都翻追我,我唔理佢,到佢有次响琴行見住我同我老公拖住手行入嚟時(條扒街係琴行佬),佢條氣唔順到即晚打電話講嘢嚟激我!我不但無嬲而且非常地心涼!到我結咗婚後,條扒街就唔敢再打電話嚟搵我!講真,可能傷緊你嗰個正正唔係你既真命天子,若然問個明白後,發現佢唔愛你,又如何!唔需要在意囉!反而要多謝佢願意放你自由!令你可以遇到你真命天子~!

點都好!鼓起勇氣,同佢問個明白!
elf 寫道:
[quote]
大小不梁 寫道:
elf:

而家我心神仿佛, 好慘呀, 頭先搭地鐵搭過龍, 搭小巴又唔記得俾錢.....個腦不斷諗住呢件事...

而家仲有機會同佢講清楚.....可能出8現事實係, 有離心既分分鐘係佢....[/quote]

大宅

~bandband~

唉也!尋晚出左街吃飯,睇唔到你d post,
祝你個餅餅[size=x-large]HAPPY BIRTHDAY[size=x-large]!!
男人四十一支花啊

大宅

你真係順得人架o者!
咩名都無所謂啦! 用番呢個名都幾好丫,無咩唔妥喎! 至緊要係拿拿聲搬竇,費事d 人黎搵交嗌啦
既然造成各位恐慌, :mrgreen: 咁我就開番個新竇啦!

咁用番呢個名定係改第二個好呀??? [quote]
zoeyiu 寫道:
~bandband~

殺到黎喇 不如開個新竇啦 :mrgreen:
[/quote]

大宅

~大小不梁~

呢位曳同學仔真係成日都控制唔到自己既話,d家長同老師都幾頭痛喎!老師有無同曳同學家長傾傾呀
嘻~~咁e+你咪要每日問下囝囝有無俾人騷擾囉

子爵府

些些(thank you咁解)~~~!!!
zoeyiu 寫道:
~bandband~

唉也!尋晚出左街吃飯,睇唔到你d post,
祝你個餅餅[size=x-large]HAPPY BIRTHDAY[size=x-large]!!
男人四十一支花啊

子爵府

咁我又整續集喇喎~~~!!!大家一齊搬竇!!!
zoeyiu 寫道:
你真係順得人架o者!
咩名都無所謂啦! 用番呢個名都幾好丫,無咩唔妥喎! 至緊要係拿拿聲搬竇,費事d 人黎搵交嗌啦 [quote]
既然造成各位恐慌, :mrgreen: 咁我就開番個新竇啦!

咁用番呢個名定係改第二個好呀??? [quote]
zoeyiu 寫道:
~bandband~

殺到黎喇 不如開個新竇啦 :mrgreen:
[/quote] [/quote]

首頁

尾頁

跳至