跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Hi all,
好耐無係到傾計,唔知仲有無人記得我呢?兩個b的生活真係好忙碌!
轉眼我們的寶貝就要上小學,大家有咩準備?

男爵府

我估好多人都唔會出現啦....
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

大宅

CrystakMok,

Hello, Long time no see~~
我都好耐無上0410傾計, 放心, 我記得妳架~ 哈哈!
我都係兩個BB, 照顧2位小公主又要上班, 真係好忙, 加上最近蕎蕎考小學, 成日去面試, 而家又到細妹Vincy考幼稚園..真係忙到癲~~~

睇下幾時得閒D搞個Gathering出黎見下面玩下~

原帖由 CrystalMok 於 09-9-20 10:45 發表
Hi all,
好耐無係到傾計,唔知仲有無人記得我呢?兩個b的生活真係好忙碌!
轉眼我們的寶貝就要上小學,大家有咩準備?

大宅

好媽媽勳章

大家咁話啦,大仔小一細仔K1,我都好忙碌!
阿smiles,
咁都比你見到我係到出現!
原帖由 shirleyshek 於 09-10-28 14:23 發表
CrystakMok,

Hello, Long time no see~~
我都好耐無上0410傾計, 放心, 我記得妳架~ 哈哈!
我都係兩個BB, 照顧2位小公主又要上班, 真係好忙, 加上最近蕎蕎考小學, 成日去面試, 而家又到細妹Vincy考幼稚園..真係忙到 ...

男爵府

雖然真係好少上來呢面...
不過真好好懷念以前,未生同埋初生時係度傾計的時光..
我的編織作品溫暖牌  

大宅

不如搞一個小型聚會!

男爵府

好呀...幾時呀...聖誕?
晴晴同倩如係同學,我知你地都有常出來活動,我都叫了倩如媽下次問下可唔可以預埋我架...

我係facebook睇到,小v好叻呀...

我的編織作品溫暖牌  

大宅

好呀! SMILE你而家搬左黎九龍塘咩?
我見你係九龍塘媽媽會有傾計, 我好耐無去九龍塘會吹水喇~ 歡迎妳...Gathering幾時都得 (星期六日)你約... ^_^...sorry,who is 倩如?

你在facebook見到小V好叻? 哪方面的?? 畫畫?? 哈哈

原帖由 Smilesun 於 09-11-12 13:02 發表
好呀...幾時呀...聖誕?
晴晴同倩如係同學,我知你地都有常出來活動,我都叫了倩如媽下次問下可唔可以預埋我架...

我係facebook睇到,小v好叻呀...

大宅

我都係好懷念果段初初大肚, 唔知點好, 然後約埋在BK傾計, 一齊過半歲生日會, 一齊整郵票, 想起也開心, 好像依家大家都係有兩個B. 出來的話, 記得叫埋我.

首頁

尾頁

跳至