母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人試過, 個喇叭, 近鏍旋位(菲林筒的底部)裂左. 之前唔覺, 果日發覺點解好似搖得郁個菲林筒位, 再望真D, 先知道係裂左. 呢個係我第二個泵, 上一胎果個泵, 今胎用左幾日就壞左.
個喇叭裂左, 唯有攞返舊果套出來用.
呢個泵未過試用期, 不過係咪唔包換parts呀?
唉...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

anaBB,

我係正常使用咋, 冇跌過.
買過對幾錢呀? 我見而家新出果D係軟膠的, 感覺上會舒服D.

原帖由 anaBB 於 09-9-21 11:56 發表
我跌過幾次落地下, 果個位就爛左, 因為自己跌爛, 所以自己買過個law.

大宅

我有一個喇叭都裂左,之後配個BPA free 喇叭,同舊喇叭Size 相同,泵得好舒服...

大宅

josiu,

請問幾錢呀? 係咪同代理買呢? 我都諗緊要唔要換過對...
應係會舒服D...

原帖由 josiu 於 09-9-21 12:59 發表
我有一個喇叭都裂左,之後配個BPA free 喇叭,同舊喇叭Size 相同,泵得好舒服...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

anaBB,

我已經用左4個月, 唔係跌到裂左, 我估係擰得多, 力度問題. 我問過啦, parts唔包保養.
單邊(連埋樽,etc), 要$370. 佢有硬膠同埋軟膠...
我都係用返而家舊果對算了.

原帖由 anaBB 於 09-9-21 14:26 發表
冇跌過就梗係拎去換啦, 賣個爛野畀人, 有冇攪錯.

我去baby outlet買, $105一隻, 我都係買番硬o既.

別墅

原帖由 stliu 於 09-9-21 14:59 發表
anaBB,

我已經用左4個月, 唔係跌到裂左, 我估係擰得多, 力度問題. 我問過啦, parts唔包保養.
單邊(連埋樽,etc), 要$370. 佢有硬膠同埋軟膠...
我都係用返而家舊果對算了.

...

有地方買平啲架,check pm吖

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊