跳至

首頁

尾頁

大宅

我9月24日會入院, 9月25日開刀生細妹啊, 心情好興奮, 駝著口廿耐, 終於可以見到bb, 又會口廿 lucky, 細妹出世日期同家姐一樣, 都係25日

禁止訪問

民房

恭喜晒!!兩姐妹都好有緣!!
我30號開刀啦!都好期待見到BB!!

原帖由 ORANGEBANANA 於 09-9-21 10:46 發表
我9月24日會入院, 9月25日開刀生細妹啊, 心情好興奮, 駝著口廿耐, 終於可以見到bb, 又會口廿 lucky, 細妹出世日期同家姐一樣, 都係25日

大宅

天註定的,太好了,我都希望我個快D出世.預產期同你一樣,不過我個要順產,都唔知何時才肯出世
原帖由 ORANGEBANANA 於 09-9-21 10:46 發表

別墅

回覆 1# ORANGEBANANA 的文章

祝你一切順利, 母子平安!:)

大宅

Orangebanana你好啦,本來我同你同一天預產期的,都是10月4日,不過你要開刀,改了9月25日,而我9月24日就陣痛,生了B仔,可以同佢一起過中秋.我同老公都好開心,大家都出院了,日日都要養人奶,好好玩

首頁

尾頁

跳至