跳至

首頁

尾頁

大宅

0802好似冇咩party..gathering....
大家有冇興趣玩下呀?
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

原帖由 noddybanana 於 09-9-22 00:03 發表
0802好似冇咩party..gathering....
大家有冇興趣玩下呀?

Janet,

等左妳地攪活動好耐喇~
不過依家有左細B, 真係要睇下身體狀況係點先得!
最好攪星期日啦~ 因為老公可以幫手, Thanks~

Corner

大宅

Janet,

真係感謝你, 我近排煩阿哥返小一, 煩到不得了, 返到屋企連搵番d email同電話聯絡大家都唔得閒, 攰到趕住上床訓..

好多媽咪都已經有小b, 好熱鬧呀...

會所會係一個不錯選擇, 先睇人數吧..
日子如何? halloween ?
原帖由 cornercheung 於 09-9-22 11:43 發表

Janet,

等左妳地攪活動好耐喇~
不過依家有左細B, 真係要睇下身體狀況係點先得!
最好攪星期日啦~ 因為老公可以幫手, Thanks~

Corner

大宅

回覆 1# Octopusma 的文章

絶對贊成,我報名先

大宅

多謝有人回應呢個notice 0802人氣真係都幾少下......
如果大家快手0既,其實可以攪helloween party
我可以10月18,10月26或者10月31正日....
睇下大家咩日子方便0的....
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

原帖由 noddybanana 於 09-9-22 16:53 發表
多謝有人回應呢個notice 0802人氣真係都幾少下......
如果大家快手0既,其實可以攪helloween party
我可以10月18,10月26或者10月31正日....
睇下大家咩日子方便0的.... ...

我得26號得咋~

民房

我等妳攪活動好耐喇......幾時都支持你.

複式洋房

I'll join if time is available!

男爵府

我都係得星期日ok !

咁攪D 乜野好?

大宅

咁係咪星期日同紅日,大家都ok呀?
咁不如10月26日啦,12-3pm,因為我25號大仔有party...

咁係我會所馬安山攪,ok嘛?馬安山站出就到,好方便
咁睇下有幾多人真係一齊玩先...

報名:
1)noddybanana---2a2b

大宅

oh....10月26日我唔得呀

大宅

回覆 1# CTS 的文章

咁係咪星期日同紅日,大家都ok呀?
咁不如10月26日啦,12-3pm,因為我25號大仔有party...

咁係我會所馬安山攪,ok嘛?馬安山站出就到,好方便
咁睇下有幾多人真係一齊玩先...

報名:
2)Ncc0223 ---- 2a1b

大宅

我10/26都應該ok, 係咪要扮le扮lo應下節 ....

報名:
3) fanmama --- 2a1b

大宅

原帖由 fanmama 於 2009-9-24 13:28 發表
我10/26都應該ok, 係咪要扮le扮lo應下節 ....

報名:

4) cornercheung --- 2a1b

大宅

welcome anytime
原帖由 CTS 於 09-9-23 23:37 發表
oh....10月26日我唔得呀

大宅

日期:10月26,時間12-3pm
地點:馬安山新港城4期會所(馬安山出站就到)

報名:

如果有10個family就ok攪得成喇!
想問問大家,如果每個家庭預備一份食物(around $50 for each adult),再夾番飲品同場租,or order food(around 120)??
到時所有bb會有禮物及我會攪個扮野比賽

大宅

not really understand on "每個家庭預備一份食物(around $50 for each adult),再夾番飲品同場租,or order food(around 120)??"

Please explain more....

別墅

好媽媽勳章

HI!妳好,我係0802媽,見到有人攪Party好開心,我同bb參加.站時2a1b---時間,地點ok.
妳倆個bb好熟口面不知是見過面,在0802bb會荃地天地攪1.5生日party 個果.
原帖由 noddybanana 於 09-9-24 22:48 發表
日期:10月26,時間12-3pm
地點:馬安山新港城4期會所(馬安山出站就到)

報名:

如果有10個family就ok攪得成喇!
想問問大家, ...

民房

代覆 : 各位
由於noddybanana(Janet)細仔入了醫院, party事可能要延遲, 希望日後盡快再有party聚會, 多謝大家支持......

bbykc : 係呀, Janet有參加我攪816歲半生日會, 你係.......

別墅

好媽媽勳章

Janet-bb冇事呀?ok下次再攪.
我係Ivy Cheng.
KingBBchu:BB張相好熟口面.???

原帖由 KingBBchu 於 09-10-2 22:47 發表
代覆 : 各位
由於noddybanana(Janet)細仔入了醫院, party事可能要延遲, 希望日後盡快再有party聚會, 多謝大家支持......

bbykc : 係呀, Janet有參加我攪816歲半生日會, 你係....... ...

首頁

尾頁

跳至