自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

別墅

果條八婆真係好八婆

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

呢條女有D過份,大學生做埋D損人不利己野:;pppp:

別墅

做人使唔使去到咁盡呀?:;pppp:

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

相有心生確是沒有錯,姊妹們想靚就凡事不要去得太盡,留一線吧。
讀書多並不等於品德高,香港教育又一失敗之作.....

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 414928 於 09-9-22 11:59 發表
相有心生確是沒有錯,姊妹們想靚就凡事不要去得太盡,留一線吧。
讀書多並不等於品德高,香港教育又一失敗之作.....

宜家好多人就係恃住自己讀書 "多"... 以為自己好有學識... 唉...

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

聽完佢把聲, 我個耳仔好似小蜜蜂 ----"嗡嗡嗡"
真煩

禁止訪問

大宅

另外係另一個壇,有人話佢如無意外趙小姐應該會做「金色的論壇」的9月之星
不過有樣野值得安慰就係個經理冇事,仲得到佢上司吳生力撐

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 baby_chu 於 09-9-22 12:01 發表

宜家好多人就係恃住自己讀書 "多"... 以為自己好有學識... 唉...

以為 自己讀書 "多"

讀大學冇乜特別

珍珠宮

畀面勳章

覺得貴咪唔好買LAW,真係以為自己大哂

而家D大學生,真係...

男爵府

把聲好討厭, 個樣都好討厭

伯爵府

不知所謂! :;pppp:

禁止訪問

大宅

http://hahavideo.blogspot.com/20 ... yuen-long-shop.html

好詳細

大宅

而家大學生通街都係,
我認為唔關讀多定少,
係個人品格同教養問題,
父母嬌縱事事遷就,
養成目中無人, 驕傲自大,
唔識包容, 唔識體量人,
試問點喺呢個社會生存,
話知你讀幾多書, 都係枉費!

原帖由 Darth 於 09-9-22 12:50 發表

係 以為 自己讀書 "多"

讀大學冇乜特別

等待驗證會員

我都覺得POST佢D相冇問題,佢夠POST人地個樣同咭片出黎啦!!而家做服務行業唔係狗呀!佢咁真係太過份,抵死!

原帖由 debbyma 於 09-9-22 10:55 發表

我覺得post佢d相無問題,等佢試吓不是自願俾人影咗短片既感受,不過佢朋友就慘d.

男爵府

唉,個女仔係處事不當,但佢係後生女...大家饒過佢一次,放佢一馬啦!

個女仔係高登,discuss兩邊被鬧到七彩,被起晒底post晒相,佢係做得不對,但都係blog那裡道了歉,再交待成件事的始末。

我同個女仔係discuss交流過下,我當時屋企裝修,好多野唔識,個女仔都好好心分享好多比好多意見我。 佢本質不壞...

見佢係各大forum比人咁鬧,個心好唔安樂。 估唔到仲吹埋過來bk...

別墅

為果幾十蚊, 使唔使咁呀

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢依+真係比人點晒相,EQ又低都唔知點讀大學,不知所謂!:;pppp:
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20090922/index.html

上埋頭版

佢都算好嘢
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

首頁
12345...12

尾頁

跳至