論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有沒有好的方法另印姐"暗倉" ~ 有大濃頭的 ~ 改善 ?

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 1# DicJas 的文章

慘啦!僱主連工人嘅暗瘡都要理埋,咁真係好唔得閒
我們都以為,很努力去做,就可以做好一件事。但原來我們是很用力地,去做錯一件事。

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

查完野好返都冇用, 佢地食咁多辣野, 冇得救......

你唔介意就叫佢煲多d涼茶, 都叫做全家有得飲. 佢又清下熱.

大宅

我個工人岩岩黎時超勁暗瘡
仲有一兩粒係有濃果隻,
連間agent比我時都同我講佢性格好老實
但係個樣就........
我照要,佢黎到我度做,我去左sasa買左支雪x美比佢用, ok 喎, 而家改善左好多喎,

大宅

原帖由 DicJas 於 09-9-23 22:10 發表
請問有沒有好的方法另印姐"暗倉" ~ 有大濃頭的 ~ 改善 ?

我唔會理佢,因為佢哋日日都食煎炸,香口或辣嘢. 除非食得太多病咗否則這是她們的自由.

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

因為香港天氣太濕熱,再加埋佢地係咁食煎炸,辣嘢,你俾幾多嘢佢搽都冇用架,一定要佢自己肯食小啲煎炸,辣嘢先有用.

禁止訪問

複式洋房

為左唔想影響自己胃口, 幫下佢都應該.
叫佢食龜靈膏啦.

大宅

You can buy some medicine from pharmacy. Some Phil shop have some cheap and efficiency watery lotion. But I don't know how about Indo shop.

Too untidy and ugly will make environmentally pollution.

複式洋房

原帖由 hkrosetw 於 09-9-24 02:37 發表
我個工人岩岩黎時超勁暗瘡
仲有一兩粒係有濃果隻,
連間agent比我時都同我講佢性格好老實
但係個樣就........
我照要,佢黎到我度做,我去左sasa買左支雪x美比佢用, ok 喎, 而家改善左好多喎, ...

Thanks ! 等我買支佢試下 !
BTW, 而家姐姐用米水洗面, 情況有改善 !

複式洋房

Too untidy and ugly will make environmentally pollution.

glam ~ absoulate agree !

貓姐 ~ not 1 or 2 acnes, is whole face except forehead, with pus inside which look likes a small balloon ! :;pppp:

Sillything ~ not only personal apparance, but also about their financial problem, behaviour, honest ....
I didn't know it till I picked up her !

首頁

尾頁

跳至