自由講場

跳至

首頁
34567...16

尾頁

禁止訪問

公爵府

題外話

禾夠成日話想自己做心聲既版主喇
不過,小楷你做我都好開心 (雖然同你冇咩2句)
但講真,我有好多好朋友都真係過左另一 個討論區吹水,
(但禾只去過一次,但並沒有登記做會員)
但我又真係覺得bk唔洗block左佢地a/c咁嚴重既,因為你要相信bk有佢既吸引人既地方,而其他網站冇既,
其實有競爭先有進步嘛
原帖由 小楷 於 09-9-24 13:54 發表

我都曾經聽聞有人一直唔抵得月希在 BK 可以做版主, 但自己無得做囉 果位會員曾經在 BK 話好想做版主架 見您咁寫呢句, 又突然諗番起, 月希太無姑了, 唉....... ...

男爵府

原帖由 小寶貝兒 於 09-9-24 14:16 發表

仲有, 勛章, 其實係d會員發起話要頒比被bk block左既人, 並唔係管理員提出的! 會員只係諗住開下玩笑而已! ...

果個topic係董董(fp管理員)開既,內容係要頒勳章俾月希及杰杰daddy,無涉及其他人

杰杰唔係bk版主,我無謂講得太詳細

月希就係董董自爆月希經常過料俾佢,幫左佢唔少,所以要俾獎勵月希

月希又欣然接受

篇野出街之後,月希就被革職及被block

所以我估計bk睇到篇野,覺得證據充分而作出行動

我無內幕消息,只用常理推測,月希被革職係合理,當時被block就太過嚴厲

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有人既地方就有是非!

侯爵府

醒目開學勳章

大臣咁有冇筆送比我地做獎勵 加油bk

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 21g 於 09-9-24 15:45 發表

果個topic係董董(fp管理員)開既,內容係要頒勳章俾月希及杰杰daddy,無涉及其他人

杰杰唔係bk版主,我無謂講得太詳細

月希就係董董自爆月希經常過料俾佢,幫左佢唔少,所以要俾獎勵月希

月希又欣然接受

篇野出街之 ...

今日出左街..難得返黎又有好戲睇
董董比個章我..係有寫明..我提供info比佢地..等佢地知到kittylove無風起浪...所以係果邊block左kittylove...個章係多謝我證明kittylove想搞事...(我只係提供info咋..冇copy & paste)
咁點解我唔可以接受
重有丫...獎章依d係好好玩既game...重令到好多人咁緊張...bk應該學下啦(我以前都有同大臣講過架)

版主方面....除左澳門區...我之前為搞活動而做版主..其他果d..都係因為冇人手,所以我先幫幫手...加上我做既野唔多...好偶然先移一移d topic...比人拉落台...我又冇乜所為...唔駛做之嘛
而另一邊..sorry..我唔係你,我唔恨做版主..我唔會係果邊做版主囉...
最後,我想問....以你既言詞,我諗我識得你...唔係都唔緊要..我入左佢數架啦

子爵府

好媽媽勳章

雖然我唔知發生乜嘢事 但係喺bk真係學到好多嘢 我會support! support forever!

公爵府

我又唔係咁睇wor
其實bk會員要離開,一定有當中既原因,而我唔離開bk亦有自己既原因,(因為禾懶去適應另一個討論區) 我相信bk既會員去留,並非因為一個版主或一個朋友既
你亦不用將責任放於自己身上,
可能我做版主既話...可能除左自己老友走之外,連其他會員都未鬼埋都未定呀
所以都係你做番好喇
原帖由 小楷 於 09-9-24 15:47 發表

暈妮, 咪玩對號入座啦 非常感激您無過檔, 繼續支持 BK 您做版主一定好過我做, 至少可能無咁多心聲朋友仔離開

琥珀宮

原帖由 月希 於 09-9-24 16:07 發表

最後,我想問....以你既言詞,我諗我識得你...唔係都唔緊要..我入左佢數架啦
我都覺得佢似果個人

公爵府

月希一出黎,條友即刻唔見左wormouth: mouth:
原帖由 月希 於 09-9-24 16:07 發表

今日出左街..難得返黎又有好戲睇
董董比個章我..係有寫明..我提供info比佢地..等佢地知到kittylove無風起浪...所以係果邊block左kittylove...個章係多謝我證明kittylove想搞事...(我只係提供info咋..冇cop ...

珊瑚宮

原帖由 appleyuen 於 09-9-24 16:23 發表
我都覺得佢似果個人

唔係嘛..你都覺mouth:
我都係因為小楷既一句話先諗起佢咋...

珊瑚宮

原帖由 WINNIEYIP 於 09-9-24 16:24 發表
月希一出黎,條友即刻唔見左wormouth:mouth:" /> mouth:mouth:" />

邊個即刻唔見左

珍珠宮

原帖由 21g 於 09-9-24 15:20 發表

你無point,唔夠我講ja

不如你返去問下董董點解要自爆同月希既"親密關係",佢唔講bk根本捉唔到月希既痛腳,亦唔會發生月希被革職(或者無咁快發生)

ed橋段,好似d男女關係,有人要奪爰就使出陰招

以下, 為董董的回覆(我代貼)

"我的回覆:
21g
我所講既情報係月希在FP版面指證kittylove誤導的情報,並唔係私下有咩情報俾過我呀
仲有月希身在澳門,我地點傾電話同成日去tea呀?唔該你唔好再亂up,在呢件事上面加入不正確的訊息....

大臣,各超版
點解仲要攪咁多野呀?你地為左面子講D唔講D,係都要話月希有問題,佢寫既千字文解釋你地又當睇唔到,以家仲成日搵件事出黎講.....如果月希真係有暗交情報俾我,我會唔會咁傻咁公開寫出黎,我同月希兩個都問心無愧,所以佢先欣然接受既勛章咋....請你地睇清楚件事啦......

最後希望兩邊所有是非紛爭快D完結,如果再有人生安白做,件事只會沒完沒了..."

董董最後加多左句, 所以我又幫佢加返~

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

大宅

其實都唔知發生過咩事,我都係最近先投入討論區(駝BB時註冊成為會員,但因駝既過程滿載難關,冇咩時間同心情上網吹水),我覺得即使bk仍有改善既空間,但呢度確實造福了很多新生父母,為我們(起碼我自己)帶來了很多支持既力量,所以既然有緣看到呢篇post,我都想趁機向一直在背後默默耕耘既工作人員講句多謝,請繼續努力﹗

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

其實一d"操施"都係為人而設, 使大部份的人方便, 我都覺得問題其實唔係咁大架咋。十卜十卜!!

BK, 加油~

珊瑚宮

原帖由 小楷 於 09-9-24 16:39 發表

咁您快 D 講我知係邊個啦, 我提您喎 我好八, 想知丫

我估咋..你知我估野好差架啦...
唔係都唔會比人老屈都咁應..都唔知係邊個啦
等我搵夠料..先話你知...
不過我會咁估..都係因為你既一句話...

公爵府

發放唔正確訊息既人,係呢個TOPIC回應非常之多既人 雖然我又唔識佢,但我個人覺得佢既說話,好有問題
原帖由 月希 於 09-9-24 16:26 發表

唔係嘛..你都覺mouth:mouth:" />
我都係因為小楷既一句話先諗起佢咋...

首頁
34567...16

尾頁

跳至