興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

依家 lar 老闆去接二少 and then 一齊去飲老野茶 .... 大少就自行吔碗粉就返基督少年軍。

等陣,應該會買部 LCD TV 返歸 ..... $ 應該唔係問題嘅
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

珍珠宮

take care
原帖由 2jmama 於 09-9-26 11:39 發表

大家好.LEE個WEEK好忙...

大少學校係剛過既星期一ANNOUNCE咗要停課,因為全校超過10%學生有流感請病假.所以要停課一個WEEK.下星期二再返學.

無上來一個星期剛溫晒書又見到有好多小瘋人唔舒 ...
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

QQ 同燒賣同年架!

原帖由 hehalady 於 09-9-26 11:57 發表
乜燒賣都升小一 lar 咩

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

原帖由 webjen 於 09-9-26 12:17 發表
QQ 同燒賣同年架!
係咩 .... 乜妳哋咁年輕 gar

題外話:今朝 lar 主席公吹水,人家好羡慕 d 人可以生幾個 BB .... 我問佢:咁你有無後悔我去剪咗呀?

主席公: ..... 唓!我無話要剪 gar wor .... 係你自己要去剪 gi wor ..... 有個囡就好喇 ....

條友講完之後,好很 lum 、笑媚媚、甜絲絲咁自言自語:BB 囡 .... Ai Ya .... 真係得意 gar 嘞!

娜媽心諗:

借問聲 ... 係咪個個男人都好恨生個囡 gar 呢

水晶宮

多得亞 honey 唔少 .... honey 真係唔少唔得

終於買咗部 LCD TV .... 依家洗落衫就去裝機 and then 搬埋部人頭豬入房 .... 希望一切順利,可以等陣見喇

水晶宮

原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:04 發表
希望一切順利,可以等陣見喇
...
試緊機,叫做上到網,但因為行緊無線連線,有時係 18、36、54 Mbps .....

無辦法,因為係富豪之家 .... 9 千幾呎嘅屋行無線係差 d 嘅 .... 等 C Fu 遲 d 幫我搭好線,應該會好 d 啩

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

要每天開心地上學,不要哭了
愛 我 就 別 傷 害 我

水晶宮

8 舊幾 即係 8 舊幾 ..... 依家係 9 Mbps .... 不過都唔慢 bor .... 速度都 ok wor

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

百六蚊即係百六蚊,得果24 Mbp :-(
原帖由 hehalady 於 09-9-26 18:15 發表
8 舊幾 即係 8 舊幾 ..... 依家係 9 Mbps .... 不過都唔慢 bor .... 速度都 ok wor

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

珍珠宮

原帖由 hehalady 於 09-9-26 11:56 發表
原帖由 JENNYSKY 於 09-9-26 10:49 發表
細仔出左院, 無事喇

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我知...........................道
原帖由 webjen 於 09-9-25 12:09 發表
打完風果日o既事啦!

我都想知另一個討論區即係邊

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 cookie 於 09-9-25 15:08 發表
鎖您,我與世無爭,所以唔知邊個...........

水晶宮

子爵府

一哥把口就係咁講囉, 佢話呢個都想係女喎!!!! 心個句就唔知啦!!!
原帖由 hehalady 於 09-9-26 16:00 發表
係咩 .... 乜妳哋咁年輕 gar

題外話:今朝 lar 主席公吹水,人家好羡慕 d 人可以生幾個 BB .... 我問佢:咁你有無後悔我去剪咗呀?

主席公: ..... 唓!我無話要剪 gar wor .... 係 ...
借問聲 ... 係咪個個男人都好恨生個囡 gar 呢

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

練 仙 ?!
4:xx looked after the farm, woke up at10:xx
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-9-27 10:45 發表

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

整 mooncake 嘛

A貨 SPRING MOON MOONCAKE
原帖由 3littlepigs 於 09-9-27 13:38 發表
練 仙 ?!
4:xx looked after the farm, woke up at10:xx

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我啱啱都抬咗呢部↓返屋企lu~

果部大牛龜,晚晚睇橫線不特止,仲一晚自動熄機幾次,真係火都嚟...................

原帖由 hehalady 於 09-9-26 12:04 發表
依家 lar 老闆去接二少 and then 一齊去飲老野茶 .... 大少就自行吔碗粉就返基督少年軍。

等陣,應該會買部 LCD TV 返歸 ..... $ 應該唔係問題嘅
...

首頁

尾頁

跳至