自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我依家有張自動增值八達通,諗緊申唔申請CITIBANK 張八達通信用咭,大家覺得值唔值得申請?THX!

珍珠宮

網上申請好似有多$50添...

珍珠宮

多謝各位回覆!佢地有新推廣,最多可以攞$500...
等我都快D申請返一張先...

http://www.citibank.com.hk/global_docs/chinese/credit_cards/octopus_card/index.html

珍珠宮

剛剛發現左呢句:

HK$200 八達通現金迎新獎賞及HK$50八達通現金網上尊享獎賞並不適用於現在持有及/或於過去12個月內曾持有任何八達通Citibank信用卡/Citibank信用卡/Citibank聯營卡/Citibank貴賓卡及/或大來信用証基本卡之客戶。

我九年前申請左一張金卡,咁依家再申請就無迎新優惠...... so cheap!!!

珍珠宮

原帖由 fleshmoon 於 2009-9-30 16:25 發表
你現在仍然持有張卡嗎? 因為佢寫12個月內曾持有先唔得啊.

果張金咭永久免年費,所以無取消到!

珍珠宮

原帖由 fleshmoon 於 2009-9-30 16:36 發表
呢$50 最後今日啦.

推廣期到12月31日

珍珠宮

原帖由 Angel_BB 於 2009-9-30 16:40 發表

果張金咭永久免年費,所以無取消到!

剛剛打去咭中心,先發現原來我舊年已經取消左張金咭!

首頁

尾頁

跳至