嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 陳仕文醫生好定係李雅兒醫生好D

我d仔女之前都睇陳仕文,但係我阿妹覺李雅兒佢好細心,叫我帶佢地去睇下,其實都好好呀!兩個都好好,但我帶個仔去睇完一次都無返去睇陳醫生因為個仔要去揾李醫生(係香港住得有仔女都好少人唔識佢地兩位醫生我D朋友都好多人帶仔女上去睇o架)...........................
:lol:

大宅

陳仕文醫生收診金$250, 藥費另計?
定係診金連藥費$250? 如果係, 又真係好平, 因為我亞仔有病, 我都帶佢睇旺角某一兒科, 次次都$450-$480(診金$230), 肉都痛埋!

大宅

我女女出世都係睇佢...完全正確同意妳所講...係就係細心.......但係我覺得佢真係好商業囉...好似剩係得$ $ $......
同埋次次去都得過等字.....book左都無用....佢係有好多富貴客架....仲巴之弊......

mattiemama 寫道:
佢問得好詳細,同細心,但係我呀仔第一次去睇症,佢就介紹一隻我知道好貴嘅新藥俾我地,我呀仔有睇其他兒科專科,佢地同樣話隻新藥嘅效果好因人而異[quote]
jcdad 寫道:
多謝咁多位媽咪比意見, 但我想問mattiemama同埋janetngan2, 點解你地話李雅兒較商業化?係咪佢無睇症好公式化, 無乜人情味?
[/quote]

民房

Hello,

睇到你地講到陳醫生咁好, 咁可否pm佢的資料比我去keep ref.

thanks a lot!!

洋房

李雅兒醫生好細心.我BB都有睇佢.佢睇每個人都好細心唔會話二三分鐘就出來咁.睇

民房

Thanks 我要...兩位醫生(陳仕文醫生, 李雅兒醫生)資料.

男爵府

係呀!陳醫生真係好好,且又唔收得貴,亞仔上月出世時,陳醫生每天巡房兩次,埋單都只係HK$2,500.,仲次次都好詳細向您講解。
陳醫生又樂於緣電話解答問題,無需事事到診所,我已先後打過兩次電話問診,陳醫生一樣答得好詳細。
不過就真係唔知原來收費禁實惠,我打算下週帶亞仔去打六合一針,唔知有無媽咪打過又知道價錢呢?

民房

6-in-one, at HK$600 per injection, quoted by Dr. Chan.

男爵府

Noted with Thanks!
maktintin 寫道:
6-in-one, at HK$600 per injection, quoted by Dr. Chan.

男爵府

Noted with Thanks!
:-P

首頁

尾頁

跳至