跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我地又去呀 ~~

複式洋房

原帖由 Minime_mami 於 09-10-5 15:06 發表
twins 我好掛住你哋呀!

我地都好掛住 Minime 呀 ~~

複式洋房

我地好想去...不過燒嘢食真係有啲難度...我想問係攞住黎燒定係放喺個網度燒果隻呀 ?? 我驚我同工人搞唔掂

複式洋房

原帖由 Minime_mami 於 09-10-6 14:03 發表
好似係鐵板果款, 唔使擔心BBQ的問題, 我哋可以燒多D一齊分享啊!

我驚麻煩到其他媽咪呀....如果係鐵板果隻就唔洗擔心了....我地報名喇

29/10 BB全城哈佬喂BBQ晚會

日期 : 29-10-09 (四)
時間 : 6-10pm(會所1個section booking)
活動 : 1) BB哈佬喂扮野比賽
2) BBQ
費用 : 大人$100位(多除少補)
名額 : 15個家庭
地點 : 馬鞍山 嘉華星濤灣 會所
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, 鑽石山港鐵站
286M, 沙田港鐵站85K, 藍田港鐵站89C, 大學港
鐵站289K

報名如下:
1) Minime_mami....................2a1b
2) at_hellokitty......................1a1b (may be 2a)
3)亨仔媽咪..............................3a2b
4)小孫女..................................2a1b
5) kk8866...............................2a2b

首頁

尾頁

跳至