美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 Jamesmama 於 09-10-10 15:22 發表
今早去左做c6, 又係黃醫生幫我做, 佢地話15號會加價, 所以收想去試就快d book 啦, 至於加幾多佢地話仲未知喎. 報告完畢.

咩有幾個醫生係同一間診所? 不過如果由醫生親自打laser 都係收幾佰一次又真係平, 係唔係全面打? 我見有D只打有斑位, 我做個間雖然係診所但唔係醫生親自打laser, 醫生親自打laser要收 double price, 我貪平由D女仔幫我打, 但醫生每次打laser 前都入來check 完和決定要打多少度, 不過第二次D斑已見淡, 四次已差不多無晒, 不過我有同時搽去斑膏, 醫生話可加強效果. 你做咗幾次才清晒, 係唔係都係荷爾蒙斑呀? 總共一個package 要幾錢和可打幾多次C6? Thanks.

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 JKmami 於 09-10-11 21:57 發表

咩有幾個醫生係同一間診所? 不過如果由醫生親自打laser 都係收幾佰一次又真係平, 係唔係全面打? 我見有D只打有斑位, 我做個間雖然係診所但唔係醫生親自打laser, 醫生親自打laser要收 double price, 我貪平由D女 ...

JKmami,

我冇講過有幾個醫生做喎, 佢地有一個醫生DR.WONG 同一個有牌放射師. 我做左5次有3次係醫生做, 佢地都有妹仔做架, 價錢仲平好多, 好似 $2XX 一次, 我就唔會比妹仔做勒, 個PRICE LIST 都寫明個價同邊個做的.

我星期六去做, 聽BK d mami講去問下我打幾多度, 原來我打緊 3.5度, 妳呢?

大家一起分享下, 又可以學下野都好架.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

男爵府

環保接龍勳章

原帖由 Jamesmama 於 09-10-12 09:58 發表

JKmami,

我冇講過有幾個醫生做喎, 佢地有一個醫生DR.WONG 同一個有牌放射師. 我做左5次有3次係醫生做, 佢地都有妹仔做架, 價錢仲平好多, 好似 $2XX 一次, 我就唔會比妹仔做勒, 個PRICE LIST 都寫明個價同邊個做的 ...

之前醫生講過但唔記得係2.5定3度定再高些, 因曾經加強度數(按個人特質), 先用低度些打D斑位, D黑頭位再用高度數打(可收細毛孔但高度數真係痛D, 眼水都'標'), 雖然係D女仔做但都OK, 咁你個如果係醫生價 D package 要幾錢和有幾次 laser 呀? 你幾多次會見效和清斑? 你D係乜斑?
我第二次才見效但四次就差不多清晒D荷爾蒙斑, 不過D荷爾蒙斑清完面層, D底斑可能仍繼續出, 所以要同時調理身體. 我怕遲 D D 斑會係底層再浮出面, 可能要再做(希望唔會啦!). 你診所地點係邊? 我個係美國領事館上D, 對我比較遠.

子爵府

pls pm me the dr. info.

Thanks.....

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 JKmami 於 09-10-12 23:15 發表

之前醫生講過但唔記得係2.5定3度定再高些, 因曾經加強度數(按個人特質), 先用低度些打D斑位, D黑頭位再用高度數打(可收細毛孔但高度數真係痛D, 眼水都'標'), 雖然係D女仔做但都OK, 咁你個如果係醫生價 D package ...

其實我打左一次就見效, 見效意思係好明顯淡左, 不過都要睇下係乜斑, 醫生話有d斑在底層出發就比較難搞d, 可能要做深層去斑, 如果d斑在表面如曬出來d斑或初起斑就易d搞, 我好以年前個鼻好多斑, 因陪亞仔學游水曬出來, 連我d朋友好耐無見一見我就focus在我d斑上, 好彩家下見返佢地時竟然嘩一聲問我做過d咩來. 可想言知真係有效, 如果唔係都唔分享啦

我以前又要搽粉底又要搽2way cake至出街, 我家下一支bb cream就ok 架

妳係中環做一定貴啦, 我果間係尖沙咀, 地鐵一出就係, 而且成個過程都係 30-40分鐘 (打完C6 仲fu 個 mask), 好合我放工偷小小時做再回家睇仔. 妳要info 我pm妳啦, bk 係唔可以公開post 架.

講開度數, 打人中時我都頂唔順架, 我會話比醫生聽(其實佢都知, 因我成個彈起), 佢會降底d, 打面時又會正常返, 仲有, 有一次佢問我痛唔痛, 我話話痛, 醫生問我忍唔忍到, 如果忍到效果會好好多, 我死都話忍, 做完第2日真係白好多同飽滿左, 當然真係忍到至好, 都幾痛架

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 JKmami 於 09-10-12 23:15 發表

之前醫生講過但唔記得係2.5定3度定再高些, 因曾經加強度數(按個人特質), 先用低度些打D斑位, D黑頭位再用高度數打(可收細毛孔但高度數真係痛D, 眼水都'標'), 雖然係D女仔做但都OK, 咁你個如果係醫生價 D package ...

JKmami
你係唔係近美國領事館做野架, 我都係架, 如果有機會比妳睇下我真係又點話呢.

複式洋房

Hi, Jamesmama,
PLease also pm me or email: [email protected]
Thanks.

男爵府

畀面勳章

原帖由 JKmami 於 09-10-2 21:26 發表

我係診所做C6 係一個package 5次, 但第三,四次已經差唔多無晒D斑, 醫生話之後可一,兩個月做一次作keep 住.

I also want the doctor's information, can you PM me with thanks.

男爵府

Hi! Jamesmama, can you pm the info to me? Thanks a lot.

大宅

Jamesmama ,

我都要doctor's資料及價錢啊!!thanks.

大宅

Jamesmama

我都想要資料呀,請pm埋比我

thanks

公爵府

好媽媽勳章

我同事lunch time 去左做, 佢話15號加價, 仲加到20%, 所以想試就快d去試啦.

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 Jamesmama 於 09-10-13 16:12 發表
我同事lunch time 去左做, 佢話15號加價, 仲加到20%, 所以想試就快d去試啦.

可否pm資料給我? 謝謝.

民房

回覆 38# Jamesmama 的文章

Jamesmama,
Can you pm the information to me please,thanks!

公爵府

好媽媽勳章

我今日幫我同事book 左明天lunch 去試做, 佢地話今日book 仲可以當舊價喎.

民房

PLease also pm me or email: lizz719[[email protected]]@yahoo.com.hk[/email]
Thanks.

大宅

PLease also pm me , thanks!!

複式洋房

Hi! Jamesmama,
Pls PM me also.

thanks!

民房

原帖由 mlau78 於 09-10-14 00:55 發表
Jamesmama,
Can you pm the information to me please,thanks!

Jamesmama,
請問地址在哪裏?

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 mlau78 於 09-10-15 22:31 發表

Jamesmama,
請問地址在哪裏?

PM左妳啦

首頁
12345...7

尾頁

跳至