跳至

首頁
34567...17

尾頁

禁止訪問

大宅

我今日去問過出年入讀k1既問題,如果讀國際班係冇學卷,主流班先有,如果讀國際班係全英如果想學中文就要加1000元/月,咁如果國際班4仟幾加1000,咁未好貴囉!!貴過九龍塘好多...好多,因我家姐個女係九龍塘讀半日,學費$2仟幾,仲包劍橋英語課程,當然唔包考試費....,不過我都知大埔d幼稚園就係吓我地拍遠,所以就不斷加加加...唉!!!!

大宅

我想問九龍塘那一日半2千呢?是否英文多一點,THANKS
原帖由 prudencet 於 09-11-10 01:04 發表
我今日去問過出年入讀k1既問題,如果讀國際班係冇學卷,主流班先有,如果讀國際班係全英如果想學中文就要加1000元/月,咁如果國際班4仟幾加1000,咁未好貴囉!!貴過九龍塘好多...好多,因我家姐個女係九龍塘讀半日,學費$2仟 ...

禁止訪問

大宅

原帖由 prudencet 於 09-11-10 01:04 發表
我今日去問過出年入讀k1既問題,如果讀國際班係冇學卷,主流班先有,如果讀國際班係全英如果想學中文就要加1000元/月,咁如果國際班4仟幾加1000,咁未好貴囉!!貴過九龍塘好多...好多,因我家姐個女係九龍塘讀半日,學費$2仟 ...

國際班係4500全日, 已經include 下午既中文班

大宅

原帖由 JAYCHITCHIT 於 09-11-6 23:33 發表

HI~~我係哲哲媽咪呀~ 因為太耐冇上黎, 岩岩先發現個留言, 所以遲左回覆~~ 下年PACUS係咪會讀返國際呀~~ 哲哲要轉主流喇~~ 因為想佢係功課方便做好D! 不過阿仔自己都好想讀MISS KAREN果班, 佢話下年K2會升去KAREN果 ...

下年PACUS應該都係讀返國際, 佢好鍾意Miss Lai, 如果轉咗, 佢又要適應過, 因為我自己有帶佢去書店一起挑選練習, 佢會好樂意做. 有時自己係屋企寫英文字母, 數目字. 根本上, 佢已經識了所有中文書既字. 所以佢應該好喜歡學校既生活.

大宅

原帖由 yuensze 於 09-11-6 15:59 發表
想問吓各位讀緊明雅k1小朋友媽媽,依家k1一班大約有幾多位小朋友呀?

我個仔讀國際班K1, 今年一班16 人

複式洋房

回覆 1# patrickBB 的文章

Thank you

民房

MINK International Play School

Just want to share my experience and feeling here about MINK International Play School. My daughter is now studing PUI (International Class K3). She has started the study at MINK from nursery.

At the beginning, just tried whether she could adapt for the international program. The most impressive thing was that she had said some English vocabs (such as hungary, raisin) that I never taught her before, only after 1 week study at MINK International.

For the first 2 yrs, my daughter only went half-day program, later for K2 and K3, she has joined the full-day program.

As I know, the Chinese lessons of K2 and K3 in the afternoon will be taught in Mandarin instead of Cantonese starting from Nov 2009.

For the phonics, "Jolly Phonics" elements have been added into all international classes starting from this academic year (2009).

For K2 & K3, Miss Mira is my daughter's class teacher, she is excellant and very nice.

During around 3.5 years in MINK, my daughter do really enjoy MINK school life. So far her English level is good : ), especially at listening. (She understand the English cartoons) Actually, the school fee is very very expensive but is worthy to pay if really want her to have good English level in early childhood. (And strengthen the English ability before studying in primary school).

禁止訪問

民房

MINK International Play School

Yes.
The morning lession includes English, Maths, Artworks, Mandarin; the Chinese lession will only be afternoon.

禁止訪問

複式洋房

回覆 1# WLM 的文章

你仔仔係讀國際班定係主流班ar?會唔會係同我仔仔同一班?可以交流吓....

禁止訪問

複式洋房

回覆 1# WLM 的文章

Me too,我仔仔叫進進.下個月親子旅行你們參加嗎?

禁止訪問

複式洋房

原帖由 WLM 於 09-11-22 23:01 發表
Nice to meet you. May be we'll go.

我一家都會去,希望到時見倒你啦...

複式洋房

Hello, 我係俊熙mami, 我地都會去親子旅行, 到時見啦.

你地打唔打算出年在MINK讀K1呀? 我比左留位費啦.

大宅

原帖由 Esther823 於 09-12-1 13:23 發表
Hello, 我係俊熙mami, 我地都會去親子旅行, 到時見啦.

請問你係咪今日見到的o個個叫"hei hei"的媽咪啊?是不是今日第一日返學的呢?

複式洋房

原帖由 Esther823 於 09-12-1 13:23 發表

我係進進mami,我都會比進進留係到升k1.親子旅行見,到時可以交流吓...

首頁
34567...17

尾頁

跳至