自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

現在最新的買紙巾廣告中(TEXXO),講個男仔在沙灘上錫個女仔,錫到成面口紅的廣告中,亞仔話個女角係男人扮,我就覺得似女人做番,妳哋點睇呢?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

哦 ~ 原來問哩個, 出面有個topic同你哩個差唔多

我都覺得個女主角係女人, 唔係男人扮o既!

等待驗證會員

原帖由 DoReMi媽媽 於 09-10-4 09:02 發表
哦 ~ 原來問哩個, 出面有個topic同你哩個差唔多

我都覺得個女主角係女人, 唔係男人扮o既!

我都見呀!

個廣告,我個仔次次睇親都格格聲大笑(雖然佢12歲),係佢叫我上網問吓人點睇,我自己就覺得,照計好似皮光肉滑,似女人多D啦!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 veronica0731 於 09-10-4 09:07 發表

我都見呀!

個廣告,我個仔次次睇親都格格聲大笑(雖然佢12歲),係佢叫我上網問吓人點睇,我自己就覺得,照計好似皮光肉滑,似女人多D啦!

係啦, 俾人話係男仔扮, 我諗個女仔會幾hurt, 我覺得佢真人未必係咁, 但廣告需要而加以醜化咗啫, 其實應該係一個普通女仔, 唔係太醜樣o既.

大宅

我都覺得似女人, 不過係比人醜化左嘅女人

原帖由 veronica0731 於 09-10-4 10:07 發表
我自己就覺得,照計好似皮光肉滑,似女人多D啦!

等待驗證會員

我諗"請問各位覺得係男定係女人呢!?的topic是可能答我的.所以我將個標題名更正番少少.

如有不便之處,敬請原諒!

首頁

尾頁

跳至