跳至

首頁

尾頁

別墅

昨日我去了食下午茶2:25入到去問佢地攞下午茶餐牌, 個侍應話兩點半先開始, 我地就話依家兩點半啦. 佢先望下個錶話等一陣.
點左3個餐, 1)肉醬意粉 2)煎餃子拉麵 3) 西多士
最先來了肉醬意粉問佢攞個碗仔望都唔望你不過佢有攞到過來
過了30分鐘只係個西多士未到就追下佢地啦, 追第一個無答你, 第二個話等一陣好快到, 第三個走左入去但好耐都唔見人, 到見到人之後又無同你交代幾時會到.
再等一陣再搵多個追下又唔采我. 我只好再叫多個搵經理. 佢又叫我等下, 即刻火都嚟就拍枱大叫要搵經理.
當時好多人望住我, 但我都唔理啦, 只係係度大叫要搵經理個經理就走過嚟話佢係經理. 我就同佢講追左好多次都無人理我又無食物到. 跟住有另一個職員走嚟呀支呀左, 我就問佢地邊個係經理, 個職員就指住個經理話佢係, 咁我就話我係要揾經理, 其他人唔該行開, 佢就話我只係見你咁激氣走嚟同你講下怕你會整親.
個經理只係識得叫我等下, 又話會唔收我件西多士既錢......就有個人送個西多過嚟, 但係件西多係好唔點, 好核突. 我就問佢我等左半個鐘你比件咁差既西多我算點, 佢話如果你唔滿意我換個件比你. 跟住就有個侍應送左另一件靚仔既比我.
個仔一路食我見其中一個肥肥地既女侍應就成日同對眼啤住我.
個仔食完就走啦, 我見到佢都收足晒之後我就比錢走人.

總之尋日就好激氣啦.
chingma

大宅

原帖由 yylrso 於 09-10-5 14:38 發表
昨日我去了食下午茶2:25入到去問佢地攞下午茶餐牌, 個侍應話兩點半先開始, 我地就話依家兩點半啦. 佢先望下個錶話等一陣.
最先來了肉醬意粉問佢攞個碗仔望都唔望你不 ...

嘩....服務.....真差

好彩我未去過....

別墅

原帖由 horse_ma 於 09-10-5 16:10 發表

嘩....服務.....真差

好彩我未去過....

你真好彩, 激死人
chingma

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

椰林服務一向都係咁

子爵府

好媽媽勳章

我上次都想入去食, 點知我企在門口,都無人戴我入去坐wo~

子爵府

好媽媽勳章

好似係新開架, d嘢食都唔差, 不過就真係等咗好耐, 之前我企喺門口都冇人理我, 要我埋去問駛唔駛等位, 佢哋先招呼我入去坐, 可能d 人新啦! 比d時間佢哋實習吓先啦!

大宅

再加上食物質素差, 所以橄林X買少見少。

原帖由 yylrso 於 09-10-5 14:38 發表
最先來了肉醬意粉問佢攞個碗仔望都唔望你不 ...

別墅

原帖由 vivi2009 於 09-10-6 14:11 發表
好似係新開架, d嘢食都唔差, 不過就真係等咗好耐, 之前我企喺門口都冇人理我, 要我埋去問駛唔駛等位, 佢哋先招呼我入去坐, 可能d 人新啦! 比d時間佢哋實習吓先啦! ...

就算係新人都唔會態度咁差啦, 我上網見好多人都評佢地服務差, 間間都有人投訴. 而且佢地班伙記唔似係新人.
chingma

別墅

原帖由 ricetaster 於 09-10-6 15:34 發表
再加上食物質素差, 所以橄林X買少見少。

係啦, 希望佢快d執晒去
chingma

別墅

好老實講我以後都唔會再光顧佢地架啦, 比錢佢地仲要受佢地氣. 費時激親自己啦.
慢根本唔係問題, 因為新開所以要比d時間大家, 但態度差就唔掂啦.
你地話係咪?
chingma

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

彩園呢間, 擺明就係"廣場'執笠鋪果D員工啦, 以前廣場果間D人都係超衰架, 所以, 我都無幫襯好耐啦.

以前果間有2女1男經理樣, 收銀亞姐都係咀mui mui架, 我從來唔比貼事架.

無謂貼錢買難受.

首頁

尾頁

跳至