美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

有冇試過珍雪系列?
潤潔精華好用嗎?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

I want to know too.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

It's very good and moist. I used the essence before ( too expensive to buy the whole line ), but already felt the difference.

公爵府

原帖由 emmamay 於 09-10-8 17:22 發表
It's very good and moist. I used the essence before ( too expensive to buy the whole line ), but already felt the difference.

是否珍雪精華?

效果怎樣? 與雪花秀其他skincare 嘅比較有什麼分別?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 wawaliluk 於 09-10-8 20:38 發表

是否珍雪精華?

效果怎樣? 與雪花秀其他skincare 嘅比較有什麼分別?

不是珍雪精華,潤潔太潤了,乾性skin的我也受不了,留返冬天用..

複式洋房

珍雪我只用過水液及眼霜,現時天氣很合用,我都想知珍雪其他產品,如乳液,面霜好唔好用,會否很LUP

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 史露比狗 於 09-10-8 21:07 發表
珍雪我只用過水液及眼霜,現時天氣很合用,我都想知珍雪其他產品,如乳液,面霜好唔好用,會否很LUP

其實吾會太lup的...

複式洋房

回覆 7# moyan 的文章

this brand I believe is suitable for more dry skin type to use... my skin is combination and I had luplup after use, so I gave to my mom to use now. My other friends with dry skin are using it and quite good. So really depending on your skin type. Go Seibu or Havey Nicole the counter to check with the sales for more info.. good luck!

伯爵府

BK Milk勳章

I tried 潤潔精華 for 2 days, so far so good. Not lup at all. I have dry skin.
I will try 珍雪系列 in winter.

大宅

我買左一set珍雪嘅試用裝, 諗住再過半個月先用.

公爵府

原帖由 moyan 於 09-10-9 10:34 發表
I tried 潤潔精華 for 2 days, so far so good. Not lup at all. I have dry skin.
I will try 珍雪系列 in winter.

潤潔精華與潤燥精華有何分別?

公爵府

原帖由 barbie公主 於 09-10-9 12:15 發表
我買左一set珍雪嘅試用裝, 諗住再過半個月先用.

用完可否分享? 想知道與雪花秀其他產品比較?

大宅

當然無問題啦!

公爵府

仲有無sis 用過珍雪系列? 入嚟比d 意見。

公爵府

我用過潤燥精華, 請問潤潔精華與潤燥精華有何分別? 有無人知?

伯爵府

BK Milk勳章

潤燥精華=first care serum第一支打底用
其他精華係cream之前用

禁止訪問

畀面勳章

別墅

overnight sleepng mask very very good la !!!

大宅

BK Milk勳章

想問珍雪一SET 試用裝幾錢, 在counter買的嗎?

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至