自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

超正!我舊年買咗部珍寶,靜,暖,唔干燥,小朋友瞓得舒服!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

所以,我打算今年連我間房都換埋冷暖機!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

原帖由 ricetaster 於 09-10-11 20:08 發表
冷暖機一定係傳统分體機, 連窗口機都做唔到冷暖。

唔係喎,我部珍寶冷暖係窗口機嚟架喎!

珍珠宮

原帖由 chrislpy 於 09-10-12 13:21 發表
唔該你地用緊冷暖機既人答吓我啦

我用珍寶,係房里面放杯水,o.k. 唔干!

首頁

尾頁

跳至