跳至

首頁

尾頁

大宅

資料來自RachelB (自由報料)

萬聖節HHaalllloo--BBaabbyy 爬行大賽(截止日期:2009 年10 月23 日)

主辦機構 : 新鴻基地產、東港城
比賽日期 : 2009 年10 月31 日(星期六)
比賽時間: 2:00- 3:30pm
比賽地點: 將軍澳坑口重華路8 號東港城1 樓展覽場(港鐵坑口站A1 出口)
參賽資格: (1) 大B 組9-12 個月大 (2) 細B 組5-8 個月大

比賽內容 : 家長須為寶寶度身設計及預備萬聖節造型服飾,比賽當日由寶寶親自穿上作賽。 100 位小嘩鬼將會按造型分為5 組,每組10 人作賽;家長可用不同方法引領寶寶以最短時間爬到終點,最快到達所屬賽道終點並按下按鈴為勝,每組勝出的小健兒可晉身複賽,競逐極速Baby 大獎。

爬行賽道 : 約 2 米

比賽須知 : 為免令場地過份擠擁影响BB 爬行比賽,每位BB 只可在一位家長陪同下進入比賽場地及作賽,其餘陪同的親友敬請在場外觀看比賽,多謝合作。
獎項 : 極速 Hallo-Baby 爬行大獎冠、亞、季軍 (每組各一名,共六名)
全場最 Hallo-Baby Look 大獎 (每組各一名,共兩名)

*每位參賽-BB均可獲得嘉許狀一張及精美禮品包一份
報名方法 : 所有參加者必需預先登入東港城Facebook http://www.facebook.com/EastPointCity 成為東港城粉絲,並填妥以下參加表格,並連同BB 近照一張^,按以下一種方法交回即可:
郵寄 香港北角英皇道341 號恆生北角大廈16 樓1602-3 室Oxygen Marketing Ltd 收;或
電郵 [email protected]
#信封面/電郵標題請註明「東港城萬聖節Hallo-Baby 爬行大賽」。
^參賽照片如因意外或其他原因遺失或損壞,大會概不負責。參加者一經交回表格即同意大會採
用參加者的姓名及相片,通過任何媒體作推廣及宣傳比賽之用。
截止日期: 2009 年10 月23 日
查詢電話:3105 5316 網址:www.eastpointcity.com.hk Facebook: http://www.facebook.com/EastPointCity
□ 至Sweet 糖果Look
□ 至型Devil Look
□ 俏皮貓咪Look □ 百變巫師Look
參賽小朋友姓名 :____________________(中) ________________________________ (英)
出生日期 : _________年______月_______ 日
參賽家長姓名 :_____________________(中) _______________________________ (英)
聯絡電話 :___________________
手提電話 :_________________________
Facebook 登記名稱:___________________________________
Facebook 電郵地址:___________________________________
居住地址 :___________________________________
***入圍者將獲專人通知。如有任何爭議,主辦單位保留最終決定權。
本人願意遵守比賽規則及比賽負責人之指示。如有任何爭議,東港城保留最終決定權。本人證實上述資料正確無訛。本人知悉該等資料只作是次活動之用。
參賽家長簽署 :_______________________ 日期:___________________________

大宅

多謝報料呀 !

已經立刻用電郵報名喇 , 希望參加到啦 !

原帖由 stitchlambb 於 09-10-10 09:23 發表

萬聖節HHaalllloo--BBaabbyy 爬行大賽(截止日期:2009 年10 月23 日)

比賽地點: 將軍澳坑口重華路8 號 ...
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

大宅

叻叻勳章

原帖由 stitchlambb 於 09-10-10 09:23 發表

比賽地點: 將軍澳坑口重華路8 號 ...

我join 左facebook啦~

大宅

我都參加咗啦~~希望得啦~~

複式洋房

thank you

男爵府

我都報左名啦...我都希望得啦!!haha

大宅

仲未收到來電通知.......

大宅

叻叻勳章

原帖由 亨仔媽咪 於 09-10-14 22:46 發表
仲未收到來電通知.......

我都未呀~

大宅

我都未收到.

大宅

唔知幾時會通知呢 ?!?
跟我做個friend
http://elaine407.pixnet.net/blog

大宅

畀面勳章

佢話要成27 or 28 /11 先通知.
太遲了. 所以到時都唔得閒去. 因阿大女學校旅行.

原帖由 elaine407 於 09-10-16 00:59 發表
唔知幾時會通知呢 ?!?
:weapon:

大宅

咁遲先通知點請得切假.

原帖由 FionChan 於 09-10-16 10:09 發表

大宅

畀面勳章

物係. 本身諗住取消同大女旅行join爬行比賽, 點知唔係先到先得. 最怕取消咗又無得比賽. 到時攪到阿女唔happy. 所以唯有放棄爬爬
:weapon:

大宅

叻叻勳章

原帖由 FionChan 於 09-10-16 18:13 發表
物係. 本身諗住取消同大女旅行join爬行比賽, 點知唔係先到先得. 最怕取消咗又無得比賽. 到時攪到阿女唔happy. 所以唯有放棄爬爬

Oh no~

大宅

唔知大家報名時參加了那一個造型組別呢 ?

□ 肥嘟嘟南瓜 Look
□ 俏皮貓咪Look
□ 百變巫師Look

真係好想大會可以快d comfirm , 因找造型服需時呢 !
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

大宅

醒目開學勳章

原帖由 FionChan 於 09-10-16 10:09 發表

係啦~ :;pppp:

我都打去問過, 要成10月27-29號先通知有無得爬, 真係老土! 想同ah女買定d衫比賽都唔得, 又無得plan定其他節目!!!!:;pppp:

男爵府

你地係e-mail 定寄表格去架???

大宅

e-mail 去 , 唔知 O 唔 OK 呢?

原帖由 yyf 於 09-10-19 14:38 發表
你地係e-mail 定寄表格去架???
有空請來逛逛喔 !

大宅

叻叻勳章

原帖由 亨仔媽咪 於 09-10-17 09:15 發表
唔知大家報名時參加了那一個造型組別呢 ?

□ 肥嘟嘟南瓜 Look
□ 俏皮貓咪Look
□ 百變巫師Look

真係好想大會可以快d comfirm , 因找造型服需時呢 ! ...

□ 百變巫師Look

大宅

叻叻勳章

原帖由 亨仔媽咪 於 09-10-19 14:47 發表
e-mail 去 , 唔知 O 唔 OK 呢?

我都係e-mail去架~

首頁

尾頁

跳至