跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

今日半year生日會我地玩得好開心啊~
玩完返到屋企,阿囡訓到成隻豬甘,明顯好累~哈哈~

別墅

yeah yeah thx for the arrangement, even though we left earlier but my daughter had a happy day ^_^

大宅

多謝攪手安排活動呀, 亞仔玩得很開心~
玩到真的很累, 未返到去已經訓著lu

別墅

好媽媽勳章

多謝各位負責籌備今次1歲半Party嘅媽咪同爹D,我兩個小朋友玩得好開心,特別係第一次跳彈床,佢地玩完好攰,响車途中已經瞓着,細仔仲瞓到6點幾先起身!婆婆10點幾返屋企,大女即刻話比婆婆聽今日跳彈床好好玩,下次要再玩過!Minnie姐姐嘅彩繪畫得又快又靚,佢地唔捨得洗去!仲有,0804嘅媽咪爹D好友善。這次聚會真難忘!Thanks!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 mrsfull 於 09-10-12 13:31 發表
多謝攪手安排活動呀, 亞仔玩得很開心~
玩到真的很累, 未返到去已經訓著lu
梓瑤又係甘,坐車時訓左lu~
好彩訓左陣,之後返左6299度食飯都有返d精神~

大宅

wyeth冷知識勳章

OH~~~

你地就好啦!

之前因為當日有事不能出席, 之後可以but已經滿quota啦! 希望下次2歲party可以搵個大d嘅地方比多d papa mama & baby一齊出席啦!

by the way, so thx for all the 攪手, 真係要多謝佢地咁有心呢...

複式洋房

TKS A LOT!! THEY BOTH ALSO SLEEP AT THE SHUTTLE!!

複式洋房

Yes, Hei Hei also slept immediately on shuttle and it's a great time for him. He enjoyed looking at the video very much!!

Thanks for all the great arrangement, hope to see you in 2yr old party SOON if my 2nd BB girl is doing fine ~ expected in Feb 2010!!

原帖由 COKE-LIGHT 於 09-10-12 16:46 發表
TKS A LOT!! THEY BOTH ALSO SLEEP AT THE SHUTTLE!!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Ching Ching enjoyed the party much. it's a great time for her also. Hoping to see you all in 2 yrs party.

Thanks for the arrangemnet

大宅

雖然我無去到(因為c6睇完醫生已經12點), 但都好多謝各位攪手! 希望下次再有機會一齊玩啦!

大宅

兩個小朋友未開車已訓左.
哥哥好攪笑,望住獎品俾中獎小朋友推左去便喊起來.
我同佢去toilet唔覺意洗佐個文身又喊,要拉番minnie姊姊出來再畫.
當日我都玩得好開心:lol

大宅

我老公未有時間執相,請等等.
唔知要等幾耐呢.

大宅

好媽媽勳章

原帖由 hellodirty 於 09-10-13 09:18 發表
我老公未有時間執相,請等等.
唔知要等幾耐呢.

辛苦晒你地啦~~~

首頁

尾頁

跳至