跳至

首頁

尾頁

別墅

Bonnie 個menu 好正呀, 不過可唔可以麻煩你朋友整小小白飯? 因為Howard 唔食得粉麵, 如果太麻煩, 我自己帶去都得. thanks ar, see you all on Sunday.

原帖由 bonnielhp 於 09-10-30 11:34 發表
各位sis,我同左我個friend溝通喇,1/11的menu如下:

煙鴨胸千島沙律
瑞士雞翼
吉列魚柳配他他汁
酥炸芝士波
司華力腸焗薯茸
蒜茸炒雜菜
白汁雞皇意粉
肉醬意粉
同埋,會有炒天使麵(係即叫即炒,當然份量唔會多,因為預左你會食 ...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 bonnielhp 於 09-10-30 11:34 發表
各位sis,我同左我個friend溝通喇,1/11的menu如下:

煙鴨胸千島沙律
瑞士雞翼
吉列魚柳配他他汁
酥炸芝士波
司華力腸焗薯茸
蒜茸炒雜菜
白汁雞皇意粉
肉醬意粉
同埋,會有炒天使麵(係即叫即炒,當然份量唔會多,因為預左你會食 ...

嘩......正到吖,好想快D去食呀
白汁雞皇改飯咪得囉(唔太過麻煩bonnie的話),因為我哋仲有個肉醬意粉&炒天使麵嘛
btw~bonnie,真係麻煩哂你呀,正正同弘弘輪住病仲要你攪party啲嘢,實在感激

別墅

各位,sorry
應該係白汁雞皇呀!我打錯咋!!!咁vin vin,仲水唔水叫我個fd整白飯呀?
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

別墅

Bonnie, 麻煩你叫你朋友幫我留起D白飯就得ga la, 因為白汁佢都唔食得ga, 真係麻煩晒.

原帖由 bonnielhp 於 09-10-30 13:55 發表
各位,sorry
應該係白汁雞皇飯呀!我打錯咋!!!咁vin vin,仲水唔水叫我個fd整白飯呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 臭Bee媽 於 09-10-30 14:09 發表
Bonnie, 麻煩你叫你朋友幫我留起D白飯就得ga la, 因為白汁佢都唔食得ga, 真係麻煩晒.

VIN VIN不如傻媽幫你準備個午餐比HOWARD啦!

別墅

嘩, 唔駛, 佢有白飯得ga la, 佢食得雞亦同菜 ga ma.

原帖由 babycanny 於 09-10-30 15:00 發表

VIN VIN不如傻媽幫你準備個午餐比HOWARD啦!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 臭Bee媽 於 09-10-30 14:09 發表

so poor

男爵府

畀面勳章

Long time no see la~
見到個menu好似好好味咁, 但我仲未準備幫一言扮乜東東.....

你地又準備好未?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 wong_cat 於 09-10-30 16:19 發表
見到個menu好似好好味咁, 但我仲未準備幫一言扮乜東東.....

你地又準備好未?

傻B已經準備好喇!不過都係要睇大少屆時肯唔肯著件衫

大宅

準備好啦haha^^
卓盈好期待今次Party^^
原帖由 wong_cat 於 09-10-30 16:19 發表

你地又準備好未?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 cocoworld82 於 09-10-30 16:54 發表
準備好啦haha^^
卓盈好期待今次Party^^

咁等傻姨姨睇下到時卓盈扮乜先

別墅

vin vin,我同個friend講左喇,到時白飯任裝!
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

王國長老

原帖由 bonnielhp 於 09-10-30 17:22 發表
vin vin,我同個friend講左喇,到時白飯任裝!

yeah

大宅

原帖由 babycanny 於 09-10-30 17:07 發表

咁等傻姨姨睇下到時卓盈扮乜先

其實都唔係咩特別野,唔好期望咁大haha

別墅

Party 完滿結束, 雖然我哋遲大到, 但都玩得好開心, 最後仲'撻'晒D汽球, 番屋企又玩咗一餐, 多謝各位攪手.

原帖由 cocoworld82 於 09-10-31 12:03 發表

其實都唔係咩特別野,唔好期望咁大haha

男爵府

畀面勳章

一言返到屋企non-stop咁自己扭波波...
d聲超難聽...
不過玩得好happy ar!!

大宅

Canny話下次都係Tea Time好D,因為好多都要中午左右覺豬,唉!我就早走搞到無得"撻"野添
不過都多謝Bonnie & Canny^^
原帖由 臭Bee媽 於 09-11-2 12:13 發表
Party 完滿結束, 雖然我哋遲大到, 但都玩得好開心, 最後仲'撻'晒D汽球, 番屋企又玩咗一餐, 多謝各位攪手.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cocoworld82 於 09-11-3 18:18 發表
Canny話下次都係Tea Time好D,因為好多都要中午左右覺豬,唉!我就早走搞到無得"撻"野添
不過都多謝Bonnie & Canny^^

小朋友開始大, 唔需要刻意遷就啦...

大宅

可以話係就返大人先岩,佢地眼訓,我地煩............
高B就唔肯玩,扭計發皮四,真係我想玩都唔得,一上車無耐訓左
傻B先搞笑,黎到成隻樹熊咁,搞到傻媽食都無得食
原帖由 小倩 於 09-11-3 18:29 發表

小朋友開始大, 唔需要刻意遷就啦...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 cocoworld82 於 09-11-3 23:47 發表
可以話係就返大人先岩,佢地眼訓,我地煩............
高B就唔肯玩,扭計發皮四,真係我想玩都唔得,一上車無耐訓左
傻B先搞笑,黎到成隻樹熊咁,搞到傻媽食都無得食 ...

傻b做咗隻樹熊彊屍 , 難得件彊屍王子衫咁靚想同佢影返幾張相都唔得:;pppp: , 臨散場時佢就成個生猛晒, 同howard四圍走

首頁

尾頁

跳至