自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

+3金熱血 畀面勳章

娟姐超準好好人
[email protected]
扭計王1d:7lb1
       34d:10lb3   
       85d:15lb5

複式洋房

佢點準法呀,講黎分享下
我想去試下,但又有d驚喎heehee
原帖由 zeec9 於 09-10-15 17:47 發表
娟姐超準好好人

複式洋房

原帖由 joeamanda2004 於 09-10-15 17:42 發表
我搵元朗MASTER CHAN 都係 $200 任您問
& 教您著咩顏色衫助運
呃都唔呃得耐
我會聽話佢講就做
2010無好過就唔信囉

元朗MASTER CHAN係咩人黎架,佢準唔準呀???
分享下你問左d咩同佢點教你助運呀??

侯爵府

醒目開學勳章

你唔好咁直接啦, 雖然明眼人真係一睇就睇得出.

原帖由 潘高壽 於 09-10-15 17:28 發表

話準果 d 通通都係新會員黎既?????

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我淨係知10個上去有9個佢都同你講有野跟住你...真唔真~自己諗~但我覺得我會比佢嚇親~

男爵府

好媽媽勳章

我今年年頭先去過睇
佢又係話我有個男人跟住我,當時我爸爸,老公都係度,佢問我爸爸我對上係咪有個仔,我話係,因為我有一個哥哥,但佢話唔止....驚人發現....原來我對上,即係我同哥哥中間,曾經有一胎,小產左,我由細到大媽咪都無講過我知,睇完娟姐之後,先知呢個事實

其實,每一個相士,對於每個人既過去,已發生既事,係應該會清楚,至於如何為之準呢,就係佢講你既將來,若果佢講左你知,而又真係發生左,呢d叫做準

佢收費唔貴,約250一次,但我唔會再去睇佢囉
因為我問佢,我可唔可以再生第二個小朋友(我個囡囡天生有病,但原因不明), 佢既答案係:
醫生點同你講丫?醫生話得咪得囉?
我話:就係醫生都講唔到我知
佢話:咁你要聽醫生講喇,你要生,可以生到3個,但你好難生到男仔,不過你生到既男仔,會好聰明好叻仔,但係天機唔可以講咁多...

大家自己去評論下佢想講乜

我只係覺得,佢講哂

原帖由 seaman1982 於 09-10-15 20:48 發表
我淨係知10個上去有9個佢都同你講有野跟住你...真唔真~自己諗~但我覺得我會比佢嚇親~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 happypiano 於 09-10-15 20:41 發表
你唔好咁直接啦, 雖然明眼人真係一睇就睇得出.

唔係咁直接, 我都冇留意到. 多謝 side

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 carykwok 於 09-10-15 21:44 發表
我今年年頭先去過睇
佢又係話我有個男人跟住我,當時我爸爸,老公都係度,佢問我爸爸我對上係咪有個仔,我話係,因為我有一個哥哥,但佢話唔止....驚人發現....原來我對上,即係我同哥哥中間,曾經有一胎,小產左,我由細到大 ...

以前香港e-療設備唔係咁好, 所以好多小產. 佢咁講, 多數準.

董xx都咁話黃沾, 都 準. 但講黃沾, 倪匡壽命, 完全唔靈...

大宅

如果係山林道, 係有升降機的大廈, 果個娟姐, 我5年前睇過!!

問完佢覺得安心D!! 佢無叫我加錢做任何野! 我覺得佢講D野, OK啦... 因為我係問自己要解決的事! 無話準唔準!!

果時好多人話佢好準, 話佢識睇3世書, 仲有人話佢養X仔....

果個地址, 係山林道, 我記得上左去, 有D似住宅, 有隻狗仔.......

我覺得, 睇相/八字, 聽左意見, 自己安心D!

唔好問我拎電話地址, 我係無架... 因為真係5年前去睇, 無留低啦!

BTW, 我2年前左右, 係網上見人地講, 娟姐好似搬左, 唔SURE真假

公爵府

畀面勳章

玄學呢D野,都係捉心理...我以前有個客係做呢行既..係佢講,當然,有D真係有料啦!灸不過唔多lor........

子爵府

我朋友十年前介紹我去看她,當時她仍在澳門,後來朋友說她搬左去香港佐敦,我估應該係你地講果位,我只幫襯過她一次,但我朋友到現在仍幫襯她,好信她.
我果次講的內容都唔係好記得,我只記得她最後話我前世是一個貪心的內地"姦"田婦人,但就好貪心,成日偷人錢,所以要我添加香油錢積福,我都有照比,但覺得她...

大宅

好媽媽勳章

原帖由 abcxyz 於 09-10-15 17:27 發表
你有冇睇過呀,你覺得佢講你準唔準呀??

我想問下佢事業咋~

我有睇過, 講現在都幾準,佢連我前夫額頭有疤,戴眼鏡都知(但佢系未見過我前夫的)..不過有d野因為要過幾年先發生,所以而家未知住

民房

原帖由 joli3bb 於 09-10-15 15:09 發表
她是否來自MACAU, 地址在山林道那一位呀 我朋友看過, 佢話都幾準喎!

Would u pls also PM me? Many Thanks!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請pm娟姐資料給我, Thanks!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

係咪忽週嗰個娟姐呀???

嗯... 我都有睇忽週,如果忽週無作嘢,我覺得哩個娟姐好有問題囉... 有乜理由將自己個客啲嘢,同其他人講架!就算人家個記者話自己係當事人好朋友,都唔可以講架嘛...

男爵府

我睇過..
我覺得ok準..
上年去睇..佢話庬今晚會有bb..仲要係仔仔..
到左今年我真係生左喇..

呢位娟姐係離自 mauca 果位..
姐係幫肥姐睇果位..

唔信既就唔好睇..

大宅

畀面勳章

聽你地咁講, 即佐敦有兩個娟姐啦, 一個在山林道, 而我睇果個近寶齡街的, 超唔準, 佢話我同父母緣薄, 同父母關係唔好, 但我同父母感情不知幾好, 話我有3個仔女, 但我已34歲, 而家先有左, 加上都冇諗住生3個咁多, 當時話我拍緊拖果個係我真命天子, 咪最後都唔係, 錯晒!! 全部都唔o岩, 神棍一名!!! 我好多朋友已經比佢呃左, 希望你地真係諗清楚, 唔係就幫左佢做宣傳, 一路呃飯食架啦~~~

呀女, 你乖啦, 唔好成日扭計, 媽咪好攰呀...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

應該都係講緊同一位娟姐, 雜誌講呢位娟姐以前在山林道, 現在搬了去佐敦近寶齡街.

原帖由 BabyDreaming 於 09-11-9 11:44 發表
聽你地咁講, 即佐敦有兩個娟姐啦, 一個在山林道, 而我睇果個近寶齡街的, 超唔準, 佢話我同父母緣薄, 同父母關係唔好, 但我同父母感情不知幾好, 話我有3個仔女, 但我已34歲, 而家先有左, 加上都冇諗住生3個咁多, 當 ...
hello hello ~~

首頁

尾頁

跳至