想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

10月1日紅d深粗 有do do,早兩日再用紅d有40%,今日用埋綠d都有線,但今日去浸X check醫生話無Bingo,有d唔服氣,有無人可以幫下我???

大宅

買多另外一枝棒棒再CHECK!!

複式洋房

唔明喎.....我都見到你綠d有線呀.....咁都唔係bingo? 你有無用埋棒棒check ?

大宅

買支棒棒CHECK~~

禁止訪問

洋房

真係要CHECK清楚D呀~
祝BINGO!

男爵府

畀面勳章

你紅d 咁深色, 綠d 又有線,
應該bingo 喎...快d 買棒棒check~~

祝bingo

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 紅d 於 09-10-17 21:42 發表

10月1日紅d深粗 有do do,早兩日再用紅d有40%,今日用埋綠d都有線,但今日去浸X check醫生話無Bingo,有d唔服 ...

好明顯喎 咁你去浸x check 係用尿定驗血 ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 8# 紅d 的文章

1/10 有深粗, 最快 13/10 可以check到 bingo. 今日都 17/10 喎

男爵府

原帖由 紅d 於 17-10-2009 21:42 發表

10月1日紅d深粗 有do do,早兩日再用紅d有40%,今日用埋綠d都有線,但今日去浸X check醫生話無Bingo,有d唔服 ...

係bingo了, 可能浸x用的驗孕棒敏感度低d

恭喜你

民房

就係咁條氣先唔順,我綠d同紅d每日加深,都發現左3日先去浸X,點知佢仲要好串同我講,唔駛咁早check,都係遲左幾日ge,幾鬼嬲呀~~ 診金連驗孕成$400!初頭諗住自己check完都要去醫生,咁咪無用棒棒check囉~~ 家下俾醫生講完,都唔知有無bingo,好煩呀~~~~~我又食煙又朝朝飲coffee,好無停左先呢?? 咁幾時再check?? 唉.......

瑪瑙宮

原帖由 紅d 於 09-10-18 02:37 發表
就係咁條氣先唔順,我綠d同紅d每日加深,都發現左3日先去浸X,點知佢仲要好串同我講,唔駛咁早check,都係遲左幾日ge,幾鬼嬲呀~~ 診金連驗孕成$400!初頭諗住自己check完都要去醫生,咁咪無用棒棒check囉~~ 家下俾醫生講完,都唔知有 ...

而家要停左食煙同埋飲咖啡啦, 或者等多4-7日 睇過另一個醫生啦 .

恭喜你

複式洋房

回覆 11# 紅d 的文章

係啦, 唔好食煙啦....我自己都啱啱check到bingo....不過過多1week先去睇醫生...我本身都有食煙....但自從知道bingo後, 都乖乖無再食呀...我地唔好咁自私, 要為下bb設想...

民房

OK OK,一於要BB,戒煙戒咖啡!大家一齊努力,不過始終未得到醫生confirm,都覺得唔可信,好驚空喜歡一場...
妳地諗住睇邊個醫生,交流下呀,我乜都唔識,第一次!

首頁

尾頁

跳至