自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

無問題,入票照收錢

大宅

不如樓主講比我地知,
你人工幾多,
你返左幾多日工,

我地先知1444.44係咪開錯??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Hellow all the mummies.....the f**king stupid co issue the check is "1,444.44,"...read properly there is a "," behind the cents...so the check is invaild, not able to clear.

大宅

原帖由 ZACK 於 09-10-19 13:55 發表
Hellow all the mummies.....the f**king stupid co issue the check is "1,444.44,"...read properly there is a "," behind the cents...so the check is invaild, not able to clear.

樓主個topic既銀碼係無","架,
你大眼睇多左咋???
就算係 "1,444.00,"
都過到, 只要大小寫相符!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

問心無愧, 我會照入account!
我公司以前收客寄陰c紙黎找數, 果d至叫玩野
原帖由 SNOWSHOP 於 09-10-19 07:37 AM 發表
請問有冇做ACCOUNT 既媽咪?請問如果覺得張票有問題我可以點做呢?一間無良公司開張咁既支票比我,銀碼係$1,444.44,我早前都知道間公司D人好有問題,好串同無黃管,返幾日就RESIGN啦,點知到依家就開張九唔答八既支票,知道佢 ...

首頁

尾頁

跳至