跳至

首頁

尾頁

別墅

想問大家有無細心婦科醫生九龍區介紹呀?

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我睇張國良~平靚正~但係好多人~第一次去睇要排一個月~去到睇book左都要等2個鐘
講野細聲~但係其實我覺得佢都幾細心~有問必答~但係流水式作業~可能有d媽媽會無咁鐘意

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我睇劉漢基, 第一次睇$1,200, 之後睇$750, 但係勝在多儀器, 每次可以照到3d, 4d, 而且每次都好細心同我照bb, 而且講解bb依家點, 我覺得佢唔錯囉

複式洋房

原帖由 onionpig 於 09-10-19 14:27 發表
我睇張國良~平靚正~但係好多人~第一次去睇要排一個月~去到睇book左都要等2個鐘
講野細聲~但係其實我覺得佢都幾細心~有問必答~但係流水式作業~可能有d媽媽會無咁鐘意 ...

張國良有冇得照埋4D?
AND 大約幾$到? 麻煩PM我丫,PLZ!!

複式洋房

我睇盧永傑。超级细心,有問必答。我由有病開始睇佢睇到依家
不過我老公就嫌佢長氣。

複式洋房

我睇女醫生黃婉霞, 診所在雅蘭中心.
我覺得佢幾好, 診金HK600.00 .

別墅

我睇Dr. Anna Chan 係尖沙咀堪富利士道8號格蘭中心806室, $750一次, 4D - $950一次 Tel:23689232

首頁

尾頁

跳至