親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

台中babyboss平日體驗, 約hk170低唔低?
一個大人加一個細路.

大宅

原帖由 eykw 於 09-10-19 15:17 發表
台中babyboss平日體驗, 約hk170低唔低?
一個大人加一個細路.

你CHECK清楚係邊種!
有D係一日任玩,
有D係一日去玩一個GAME!

一日去玩一個GAME果隻:

NT955
BABY BOSS親子單館體驗券-5套
.本票券內含一大一小套票共五張。
.本票券限單日、單館使用一次。
.本票券可使用時段為平日全天場或
 假日單場二選一。

大宅

不過, 你係咪打錯, BABYBOSS係台北, 不是台中

http://www.babyboss.tw/ticket/

大宅

sorry, 是我打錯, 是台北

原帖由 小福媽媽 於 09-10-19 15:35 發表
不過, 你係咪打錯, BABYBOSS係台北, 不是台中

http://www.babyboss.tw/ticket/

大宅

佢寫平日全天場,假期白天/傍晚場..
咁應該係任玩.
hk170應該可以買吧?

原帖由 小福媽媽 於 09-10-19 15:32 發表

你CHECK清楚係邊種!
有D係一日任玩,
有D係一日去玩一個GAME!

一日去玩一個GAME果隻:

NT955
BABY BOSS親子單館體驗券-5套
.本票券內含一大一小套票共五張。
.本票券限單日、單館使用一次。
.本票券可使用時段為平 ...

大宅

以下係babyboss o既收費..

http://www.babyboss.tw/ticket/index.php

(1) 最平係NT250/單館(約HK$60)~只可以玩一個館

(2) 平日全天場/假日白天場/假日傍晚場都係一樣 : 小童NT900+大人500 = NT1400喎..以4.11計都要HK$340~限定時間內任玩

你係邊度睇到HK$170 1大1細入場 任玩呀??

大宅

係台灣d旅社有推限量優惠票
因為未去過,以為一般有折
所以才問一下.

原帖由 baby111 於 09-10-19 17:10 發表
以下係babyboss o既收費..

http://www.babyboss.tw/ticket/index.php

(1) 最平係NT250/單館(約HK$60)~只可以玩一個館

(2) 平日全天場/假日白天場/假日傍晚場都係一樣 : 小童NT900+大人500 = NT1400喎..以4.11計都 ...

大宅

佢係任玩定只係玩一個館?

HK170...好似太平WO
你問清楚好D

大宅

我明天會去問清楚先買.
因為是半價,所以應該ok.
而且加大人都係hk50(原價100)

原帖由 kittynleo 於 09-10-22 17:33 發表
佢係任玩定只係玩一個館?

HK170...好似太平WO
你問清楚好D

大宅

好媽媽勳章

小朋友最細幾歲先玩到baby boss家?

禁止訪問

珍珠宮

請問平日去 walk in 係唔係都有飛賣?
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

三歲就ok,但最越可以玩的就越多.

原帖由 南瓜車公主 於 09-10-22 23:38 發表
小朋友最細幾歲先玩到baby boss家?

大宅

係台灣本地才有賣.
而且好似只有這個月可以買到.

原帖由 Alfalfa 於 09-10-23 06:22 發表
eykw,

可唔以話俾我知係邊間旅行社買優惠票 ?

我十一月會去.

大宅

應該有,但就冇折

原帖由 webjen 於 09-10-23 09:47 發表
請問平日去 walk in 係唔係都有飛賣?

禁止訪問

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 Alfalfa 於 09-10-27 06:37 發表
唔該晒 ! 咁我係佢地個網訂,持外地戶照
可以八折.

平日walk in買只要持外國護照一樣有8折架, 我都係平日walk in 入去買

複式洋房

我係 baby boss website 登記做会員再book位, 一大一小連入会費都係台幣1100,
平日全天候場

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 DicJas 於 09-10-27 23:49 發表
我係 baby boss website 登記做会員再book位, 一大一小連入会費都係台幣1100,
平日全天候場

會員唔係要台灣人先可申請咩? 我記得持外國護照係唔得架

複式洋房

原帖由 cherryma 於 09-10-30 01:23 發表

會員唔係要台灣人先可申請咩? 我記得持外國護照係唔得架

Yes, u're right ! Only taiwan residents can apply VIP !

I 'd sent notice to Baby Boss, the staff replied that I can cancel the application on table and provide a 20% discount of ticket for my son !

The staff also said that all VIP cards are valid during the effective days no matter where they come from as my another son is a VIP member !(applied on last year Nov. ) So , I still got the benefit!

Sorry for the wrong informations !

首頁

尾頁

跳至