影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

近藤真彥弄兒為樂

人稱「孖池」的日本男星近藤真彥,兩年前終與結婚 14年的圈外人妻子解決多年不育的問題,但兒子轟丞早產兩個月,出生時身體比一般 BB瘦弱,不過昨日出版的日本雜誌《週刊女性》拍到孖池一家三口的生活照,剛滿兩歲的轟丞活潑精靈,健康應沒大礙。
《週刊女性》偷拍到孖池家庭生活照,是剛參加賽車的孖池回到東京住所後,跟坐在三輪單車上的兒子開心嬉戲,妻子則為 BB推車,一家三口樂融融,鄰居也覺得他們生活愉快。
--------------------------------------------------

我唔係 macchi 迷, 但聽到呢個消息, 覺得呢個男人都算係咁, 阿梅走佢也有來送別, 老婆結婚十幾年都無變. 呢 d 咁普通的事, 呢個年代, 原來已經不容易.

唉....中森明菜都唔知係佢自己有問題定真係唔好彩囉. 中外皆同, 天王天后真係唔易做.

男爵府

原帖由 w_y 於 09-10-21 12:55 發表
近藤真彥弄兒為樂

人稱「孖池」的日本男星近藤真彥,兩年前終與結婚 14年的圈外人妻子解決多年不育的問題,但兒子轟丞早產兩個月,出生時身體比一般 BB瘦弱,不過昨日出版的日本雜誌《週刊女性》拍到孖池一家三口的生活照 ...

中森明菜依家點呢 ?

伯爵府

同意!!
對男人來說堅持平凡係好難得的!

近藤真彥弄兒為樂

人稱「孖池」的日本男星近藤真彥,兩年前終與結婚 14年的圈外人妻子解決多年不育的問題,但兒子轟丞早產兩個月,出生時身體比一般 BB瘦弱,不過昨日出版的日本雜誌《週刊女性》拍到孖池一家三口的生活照 ...
凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

有冇matchy嘅近照呀, 好想睇啊!

水晶宮

畀面勳章

想當年讀F.2~F.3 果時勁鐘意Matchi 同中森明菜 我都想睇下佢地d 近照 ~

大宅

原帖由 chelsealily 於 09-10-21 14:10 發表
眼花花睇左"弄孫為樂", 嚇一跳

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

近藤真彥弄兒為樂

當年好
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

侯爵府

好媽媽勳章

好似變左肥池la
原帖由 webjen 於 09-10-21 14:27 發表

當年好

珍珠宮

原帖由 ShinTeresa 於 09-10-21 14:29 發表
好似變左肥池la

咁佢 D FANS 都變左肥 C9 啫
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有無相睇呀?
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

伯爵府

BK Milk勳章

i want to see their photo too

水晶宮

原帖由 reego 於 09-10-21 14:39 發表
有無相睇呀?

same same....

唔該樓主做吓好心....post 埋圖俾大家解吓渴...

等待驗證會員

見過佢d近照一次, 真係......有d失望law

我後生時好迷佢架 !

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

男人到左咁上下就會發福, 我隻C6都系

公爵府

我唔係佢果代架, 雖然細個我都好迷日本歌星. 呢篇報導係今日 apple, 無相. 佢個名原來 spells matchy? sorry ne~~

明菜好似近一兩年都有工作, 無咁梅菜
死敵松田聖子, 我岩岩煲完日版花樣見到佢有客串, 年紀係大, 唔知係咪做左手腳, 都算係保養得宜...始終佢個女都成廿歲大, 換著係我開心 c 啦. 比賽唔到最後, 都唔知邊個 win.

公爵府

所以呂良偉確係掂喎.

原帖由 shirleycsy 於 09-10-21 15:14 發表
男人到左咁上下就會發福, 我隻C6都系

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

有無相睇呀

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

wiki 有相.....

http://ja.wikipedia.org/wiki/%E8%BF%91%E8%97%A4%E7%9C%9F%E5%BD%A6

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

老左好多 ~

首頁

尾頁

跳至