樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

蔚藍灣畔 & 新寶城 有無人放租呀???

男爵府

租樓唔洗咁急,11月第一個星期去搵都未遲,第二星期都未搵倒先需要擔心。

大宅

真的嗎?? 到時業主開價好貴租咁又無盤可選, 咁咪仲大煲??

半年前坑口租金平均3房都係1萬起但依家, 無萬3都唔得!!! 兩房仲跨張, 半年前租緊6千8, 依家最少都要8千5, 死未!! 依家為有由唔租3房租2房啦, 但咁貴真係好唔想租呀!! 但又可以點呀!!!!

大宅

市況係咁,你又有需要,都無計!
唯有屈就一年先,有機會咪明年再搬囉!

原帖由 ahmo313 於 09-10-22 12:55 發表
真的嗎?? 到時業主開價好貴租咁又無盤可選, 咁咪仲大煲??

半年前坑口租金平均3房都係1萬起但依家, 無萬3都唔得!!! 兩房仲跨張, 半年前租緊6千8, 依家最少都要8千5, 死未!! 依家為有由唔租3房租2房啦, 但咁貴真係好 ...

大宅

Any apartment??

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

自己去搵咪知市況

大宅

调景领

调景领怎样,采明园,高层,租金便宜,你几个人住,适合正职人士,

大宅

哈哈哈, 我有覺好瞓啦; 我終於租到個好單位啦, 又平又靚, 最緊要近呀媽, 因為平日我番咗工媽媽幫我照顧仔仔, 咁放咗工可以立即去媽媽屋企食埋飯及同仔仔玩, 可以多些時間!! 總之, 好多謝你地的祝福, 咁我先可以咁順利租到樓!!

男爵府

原帖由 kellyhui 於 09-10-26 13:01 發表
调景领怎样,采明园,高层,租金便宜,你几个人住,适合正职人士,

請問幾錢同幾大

大宅

Ahmo can u please share yr experience? I m looking at renting those 2 places as well. Went this weekend and saw a 3 rm at 14K!! A tiny 2 rm at 13K (don't even know if this one is real or not!) Should I perhaps look at nam fung?

大宅

新寶城, 租8千5, 2房囉, 中高層, 境觀開掦, 望到清水灣半島及出面個海, hehe!! 你哋試吓去 www.28hse.com
搵吓呀!! 現家都有樓盤放緊呀, 約9千, 你試吓叫佢減價呀....祝你哋快些"安居樂業", "更想一層樓"!!

首頁

尾頁

跳至