跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近開始睇有咩playgroup 比我bb玩...發現有好多人講Dr. Poon playgroup 幾好.大家有無人join 左或有興趣自組dr. poon playgroup ar....因為我想join ar..
http://www.eicare.net/db/index.asp

洋房

I want to join this playgroup also, seems that for 0409 bb won't start till Jan2010 wor.

複式洋房

Playgroup內容:
1. 導師教導親子遊戲溝通法 ( 5-10 分鐘) (每課一重點)
餘下時間:
2. 導師教導適合bb成長階段、能啟發多元智能的遊戲
3. 導師示範正向親子法,家長觀察學習
4. 家長與bb玩耍,導師個別指導家長
5. 導師觀察bb成長的情況,給以回應
6. 總結及Q&A(最後 5-10 分鐘)
每組:八個家庭 (最理想就是父母一同來,歡迎日間負責照顧bb的人一同來)
時間:1小時
課堂:八堂
費用:$1,800 (星期六、日) ; $1,400(星期一至五)
地點: 九龍尖沙咀山林道九號卓能中心801室

現在明年1月23號有小量位...3個報名有9拆...有無媽媽有興趣一同去呀?

大宅

我想問有無得試堂架...

原帖由 pp328 於 09-11-12 10:38 發表
1. 導師教導親子遊戲溝通法 ( 5-10 分鐘) (每課一重點)
餘下時間:
5. 導師觀 ...

複式洋房

原帖由 pp328 於 09-11-12 10:38 發表
餘下時間:
5. 導師觀 ...

Hi pp328,

我有興趣報這個playgroup呀! 請問幾時開班? 我希望星期六或星期日上堂

如有資料可pm 給我. Thanks

洋房

我有興趣一同去呀.重有無媽媽有興趣,可以有9拆.

洋房

原帖由 daudauhavefun 於 09-11-12 12:21 發表
我有興趣一同去呀.重有無媽媽有興趣,可以有9拆.

i'm interest to join, can u count me

洋房

我都有興趣, 想問星期六, 什麼時間?

複式洋房

我無問有無試堂呀....只係話最快明年1月23號有一班比3月4月出生bb有小量位..3位報有9拆即$1620...逄星期六 時間下午1:30-2:30

別墅

我都有興趣喎...可以預埋我嗎?
[email protected]

幾時開始報名?

洋房

pp328

我ok, 請預我, 謝謝.

複式洋房

現在可以報名喇..你可以上去佢個網站download 張form ..填左後唔介意話fax 比我..咁我連埋其他媽咪報名表fax 去間野到...我email is [email protected] 你地send email 比我..咁我再比我個fax & tel 你地聯絡..如果收到有8個媽咪我地可以自己組團..但時間都係星期六日.地點都係山林道果度
http://www.eicare.net/db/class-show.asp?refno=315

洋房

pp328

send 咗e-mai 比你了, thank you.

複式洋房

咁又係自組好煩.個個想的時間唔同..Anyway你地send 你地email 名同電話比我..我再聯絡喇..[email protected]

複式洋房

小麗唔見你EMAIL WOR..可否SEND 多次..[email protected]

別墅

我都有興趣, 但撞啱呀囝開餐時間喎
原帖由 pp328 於 09-11-12 14:50 發表
我無問有無試堂呀....只係話最快明年1月23號有一班比3月4月出生bb有小量位..3位報有9拆即$1620...逄星期六 時間下午1:30-2:30 ...

洋房

Hi pp328, have sent you email together with the form. thanks.

洋房

cowbaby

帶去, 食咗先上堂, 我想一餐提前小小時間食應該無問題.

複式洋房

已經夠人數喇...唔好意思其他媽咪!
小麗瑜 和 winifred 我已經收到你地form...我已經send 左比Dr. poon....我會打去睇吓佢地收到未...有新消息再話你知..thanks!

洋房

ooh! So I can't join you tim......any mother interest and send me the form at [email protected]

I try to organize another group

首頁

尾頁

跳至