想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

hi Agnes, 唔知你仲記唔記得我, 我同你一樣睇同一個doctor, 你呢, 你今次睇dr. leong or dr. doo??
我同你一樣有個囡囡, 佢3個月大, 我同你一樣在養和有雪胎, 我想再生, 我順產架, 如果過幾個月再放會唔會太早呀, 我已有m 了.....祝你成功呀......

原帖由 agnescheng 於 09-10-26 12:20 發表
上一胎ivf ,抽蛋+放蛋 +醫生費. 最少10萬 (不計生bb ). 今次放胎,養和收兩萬幾左右. 當日醫生費預一萬. but 前日見醫生,兩公婆再驗多次血+見醫生. 用左六千幾.
mday2 6千
下星期3 m 後第7天再照 +塞藥(收2k)
下星 ...

大宅

我想快d呀, 人地話生完冇幾耐易d有呀, 唔知係唔係呢, 我仲同老公傾緊, 醫生話順產可以快d, 你開刀要等一年呀..

原帖由 sweetcutecat 於 09-10-27 09:10 發表
hi steplovebb,

我個囡差不多3個月大, 都想快d生多個, 你打算幾時放?

我開刀, 我估仲要耐d...

大宅

我係睇梁醫生, 放第二次bingo, 我雪胎都ok多, 一次ivf已有13個雪胎, 分6次, 放左兩次, 仲有4次, 希望唔駛再做打針谷旦啦

你加油呀, 我覺得放鬆心情係好重要, 我有5次放胎經驗, 信我...哈哈

原帖由 agnescheng 於 09-10-26 23:41 發表
i do remember, 你係咪轉睇梁醫生 然後bingo ? 弓喜你. ... 我見番你,都好開心.
你搵邊個醫生. 生 ?
我搵dr.doo 生. 係明德 (臨時緊急開刀生bb) [因為穿水,打左催生針, 都開得五度, 結果 要開刀]

上次我係梁醫 ...

首頁

尾頁

跳至