美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

首爾明洞shopping 街,在skinfood 間shop(在corner位)左轉入去果條街左手面有一間!!!
innisfree主攻:
wine sleeping pack,
7 herbs whitening sleeping gel,
lavender moisture sleeping mask pack,
wine softener, wine essence,
7 herbs whitening essence,
lavender moisture essence,
green ten essence & green ten cream (for summer),
whitening eye serum, lavender moisture eye cream,
mint O2 pore mask.....
真係好多野都正,又唔貴,直頭可以成間innisfree shop搬番黎香港架!!! Ha~Ha~Ha!!!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

比駿盈貴左dd wor!!!
駿盈個website 如下:
http://www.imegabeauty.com
原帖由 paddyho 於 09-10-25 17:16 發表
請問大家有無邦襯過太子聯合嘅韓潮館 ?
我上網見佢都專賣 korean skincare ,唔知d price 同 korea 差得遠ng遠?

珍珠宮

而家9月至11月仲係韓國旅遊推廣period,應該而家去韓國首爾買skincare,仲有好多優惠架!!!

珍珠宮

Every shop also has a salegirl that can speak Putonghua ka!!!

珍珠宮

明洞shopping街果度,每間不同brand o既shop,佢入面都一定有個識講普通話or日文o既sales姐姐架!!!
其他地區就一定未必啦!!!

珍珠宮

駿盈國際貿易有限公司
MEGA PROFIT INTERNATIONAL TRADING LIMITED

http://www.imegabeauty.com

首頁

尾頁

跳至