懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問你們會否為bb安裝濾水器呀??? 因為我d朋友,bb出世就會在屋企安裝濾水器,我話﹕吓.....煲水咪得囉??? 朋友話﹕唔得喎,話d水過濾咗,然後煲,會乾淨好多喎??? 請問大家你們覺得有冇這個需要呢????????? 謝謝。

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我本身屋企都有濾水器, 因為我買屋時見條水喉都用左一段時間啦, 當時我又無執過條大喉, 所以我用濾水器.

其實我覺得裝濾水器會好d, 隔左d污濁野再煲會好d囉.

翡翠宮

我都有諗過裝濾水器,不過,我BB會比99湊,所以仲考慮緊兩邊都按,定靜係安一邊............

大宅

我都有用濾水器過濾咗d水先沖奶比BB飲,大人飲果d就無過濾la,飲落去d味道真是唔同ga,同埋過濾之後睇到好多黑色粒子

伯爵府

我屋企本身都已經裝咗濾水器, 係好似公司用的蒸餾水樽咁既, 所以我要熱水都唔需要煲, 一按即有. 我b都係比婆婆揍, 咁婆婆就冇裝濾水器.

大宅

好媽媽勳章

我屋企本身都已經裝咗濾水器,三個月換一次芯... 其實d水都真係幾dirty架...

別墅

我覺得自己飲都要裝濾水器喎,何妨比BB飲

男爵府

畀面勳章

我都係特登為咗bb 裝能量水機,
因為之前比媽咪湊,
佢屋企一早裝咗能量水機,
我怕bb 返到我呢邊屋企會唔適應d 水,
結果都裝埋...
其實d 水係乾淨d o既...尤其住係廿年機齡以上o既樓.

首頁

尾頁

跳至