夫婦情感

跳至

首頁
12345...16

尾頁

複式洋房

我感到老公愛我多了,百般遷就,很奇怪!

水晶宮

畀面勳章

你意思唔係你默許左你老公有另一頭家(2奶)下化 ?? mouth: mouth:

原帖由 LZKF 於 09-10-28 14:07 發表

子爵府

玩野post來咋~

侯爵府

原帖由 LZKF 於 09-10-28 14:07 發表

咁恭喜你囉....老公有2奶仲對你咁好,真幸福

侯爵府

好媽媽勳章

恭喜你
原帖由 eunice23 於 09-10-28 14:17 發表

咁恭喜你囉....老公有2奶仲對你咁好,真幸福

複式洋房

我沒有默許他,我只是給他自由,反而感到是果女人比人玩,前幾天假期,我們放下兒女在家,老公就帶我週圍去,逛書城。過幾天我跟朋友去旅行,佢實會偷偷地搵佢陪下,之後未又係要回家。各位盡心為家庭的姐妹,愛自已,別人才懂愛你。

大宅

hashtag影視迷勳章

哈哈, 即係要恭喜你老公有2奶 ?

公爵府

原帖由 LZKF 於 09-10-28 14:33 發表
我沒有默許他,我只是給他自由,反而感到是果女人比人玩,前幾天假期,我們放下兒女在家,老公就帶我週圍去,逛書城。過幾天我跟朋友去旅行,佢實會偷偷地搵佢陪下,之後未又係要回家。各位盡心為家庭的姐妹,愛自已,別人才懂愛你。 ...

sorry ni d咁ge幸福我唔恨要

侯爵府

好媽媽勳章

Are you live in mainland China?

我沒有默許他,我只是給他自由,反而感到是果女人比人玩,前幾天假期,我們放下兒女在家,老公就帶我週圍去,逛書城。過幾天我跟朋友去旅行,佢實會偷偷地搵佢陪下,之後未又係要回家。各位盡心為家庭的姐妹,愛自已,別人才懂愛你。 ...

複式洋房

回覆 9# ac321 的文章

閣下意思係咪佢只要識回家,就唔介意佢出面有女人…

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢個世界真係咩人都有~ :lol

禁止訪問

大宅

你有無病呀, 老公有2奶, 都好似無咩野咁, 還覺老公對你好過之前, , 你係咪係到講笑話呢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 janeleung 於 09-10-28 14:35 發表

sorry ni dC

agree---咁既辛福我唔想要呀! 樓主點解你會有咁既思想架? 唉……

你老公梗係對你好左喇,有個老婆肯比自己包2奶,仲唔執到呀

子爵府

好媽媽勳章

樓主諗野真另類,咁都覺得自己幸福 .......我真係唔識欣賞

複式洋房

複式洋房

我不是from Mainland China,哈哈!其實人生匆匆幾十年,何不珍惜每天的快樂,活在別人的牽制下,生活便難過了,要發生的始終要發生,面對現實,我大權在握,出面的女人便要等,等我唔得閒陪老公先得到他們見面的時間,咪由得個女人做老公的新玩具la!

侯爵府

好媽媽勳章

I think 樓主 is not a HK girl .........

原帖由 sukili1981 於 09-10-28 15:28 發表
樓主諗野真另類,咁都覺得自己幸福 .......我真係唔識欣賞

侯爵府

好媽媽勳章

I heard similiar words before....... from the month of a 'second wife' she works in the night club!!!!!

原帖由 LZKF 於 09-10-28 15:53 發表
我不是from Mainland China,哈哈!其實人生匆匆幾十年,何不珍惜每天的快樂,活在別人的牽制下,生活便難過了,要發生的始終要發生,面對現實,我大權在握,出面的女人便要等,等我唔得閒陪老公先得到他們見面的時間,咪由得個女人做老公 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 LZKF 於 09-10-28 15:53 發表
我不是from Mainland China,哈哈!其實人生匆匆幾十年,何不珍惜每天的快樂,活在別人的牽制下,生活便難過了,要發生的始終要發生,面對現實,我大權在握,出面的女人便要等,等我唔得閒陪老公先得到他們見面的時間,咪由得個女人做老公 ...
咁你有無二佬呀, 各有各玩?

首頁
12345...16

尾頁

跳至