跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

09年6月預產的媽媽 (part 8) 太多 message 喇!

快啲去另一條新 link 報到啦!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2936066&extra=page%3D1&frombbs=1

大宅

kaydenbb:你果d相,幾特別呀,個plan係點嫁,幾$?包造型?包?張相呀?thx

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-25 02:18 發表

你就好啦,Kayden 21/2去Studio影相,之前兩日"where"損額頭,當日朝早瞓醒右眼變咗單眼皮,去到驚驚唔肯自己坐要爬去搵媽咪抱,扭眼瞓唔肯笑....好多幅都係擘大個口on居居嗰個樣, 狀態奇差呀! 唔信你地睇吓啲相-->
htt ...

大宅

我都同蕎蕎book左一歲去vitapixel影呀!

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-25 02:18 發表

你就好啦,Kayden 21/2去Studio影相,之前兩日"where"損額頭,當日朝早瞓醒右眼變咗單眼皮,去到驚驚唔肯自己坐要爬去搵媽咪抱,扭眼瞓唔肯笑....好多幅都係擘大個口on居居嗰個樣, 狀態奇差呀! 唔信你地睇吓啲相-->
htt ...

大宅

D相影得好靚...Kayden bb好可愛呀~

我個囡都係好驚唔肯自己坐喊到好可憐...唔知佢幾時先會唔驚....我想快d再帶佢去影過呀...

htt ...

大宅

我fb無add你睇唔到d靚相呀~

原帖由 麥兜MaMa 於 10-2-25 23:30 發表
已經post 左D 相啦.
望落去精神, 因為O咀&呆滯既沒有POST

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1001244&id=1058850307#!/photo.php?pid=1001323&id=1058850307&fbid=1327390139018 ...

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 麥兜MaMa 於 10-2-25 23:30 發表
已經post 左D 相啦.
望落去精神, 因為O咀&呆滯既沒有POST

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1001244&id=1058850307#!/photo.php?pid=1001323&id=1058850307&fbid=1327390139018 ...

好多表情wor, 影得好好呀,仲有唔同post tim

別墅

好媽媽勳章

原帖由 dumbo0620 於 10-2-26 00:31 發表
kaydenbb:你果d相,幾特別呀,個plan係點嫁,幾$?包造型?包?張相呀?thx

原本我揀P2 ($1,580)呢個plan
  • 1 位主角
    款造型
  • 包 Dad & Mom 親子寫真
  • 2 小時私人拍攝時段
  • 選取 70 相 (額外每相 $30)
    • 70 pcs 4R prints
    • 4 pcs 2R prints
    • 1 pcs 12R prints
    • 1 pc DVD-R (數碼相檔案)
    • Online Web Album (有效一年)

最後影咗101幅相,佢叫我轉P1 ($1,180), 再加$600, 即係$1,780就可以攞晒101張4R, +2 pcs 2R prints+1隻DVD-R (數碼相檔案) +Online Web Album (有效一年)

即係$1,780可以落樓,不個自己衰,有一幅要佢曬大做厚身嘅掛牆poster,$1,300, total $3,080. 4R嗰啲唔執相,曬大嗰張就會幫我執; 可以做poster嗰啲相,佢地做咗啲effect先俾我睇,所以真係覺得好靚(好有Venture feel),我老公係好知慳識儉(即係孤寒!!)嘅人, 見到都一口話要買仲話抵添,可以想像當時我地真係深深被吸引咗囉,哈哈哈!

別墅

好媽媽勳章

原帖由 keio 於 10-2-26 00:39 發表

係呀,我四圍睇人地影過嗰啲,我覺得呢間啲佈景櫬得唔錯,環境清潔,造型多選擇,我唔記得帶野食去引Kayden,佢地竟然有BB米餅請佢食,Kayden即刻開心咗一陣呢~

大宅

咁快就要BOOK定???

原帖由 keio 於 10-2-26 12:39 AM 發表

大宅

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-26 01:42 發表

1 位主角6
款造型 包 Dad & Mom 親子寫真2 小時私人拍攝時段選取 70 相 (額外每相 $30)70 pcs 4R prints4 pcs 2R prints1 pcs 12R prints1 pc DVD-R (數 ...

輯相都影得幾好呀...尤其鐘意d全家福, 好sweet!!

"好有Venture feel"...好吸引喎...如果真係有venture級數, 咁這個價錢就唔算貴喇!! 我朋友去venture要$20000落樓呀!!

張poster係點架!? 有無d加左effect的相片可以睇下呀!? 我都有興趣影喎!!

大宅

d加左effect的相片可以睇下呀!? <--- me too!!!

原帖由 小龍女BB 於 10-2-26 11:39 發表

輯相都影得幾好呀...尤其鐘意d全家福, 好sweet!!

"好有Venture feel"...好吸引喎...如果真係有venture級數, 咁這個價錢就唔算貴喇!! 我朋友去venture要$20000落樓呀!!

張poster係點架!? 有無d加左effect的相片可 ...

伯爵府

琴日細老食咗7安幾奶都唔夠飽, 大喊, 不過佢only張開大口, 無聲30秒以上, 全個面紅晒, 叫佢幾次都無喊出聲, 嚇死我.

別墅

好媽媽勳章

原帖由 keio 於 10-2-26 12:16 發表
d加左effect的相片可以睇下呀!?

無呀,加左effect的相片係用嚟"引"我地買佢地啲product,喺現場部電腦show比我地揀咋,唔買就算,唔會比我架.

大宅

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-27 02:33 發表

無呀,加左effect的相片係用嚟"引"我地買佢地啲product,喺現場部電腦show比我地揀咋,唔買就算,唔會比我架.
收到product時分享下啦!!

別墅

好媽媽勳章

would you mind sharing with me your photos as I have made appointment on 21 Mar also.

Do you think their quality is good?

Thanks.

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-26 01:42 發表

1 位主角6
款造型 包 Dad & Mom 親子寫真2 小時私人拍攝時段選取 70 相 (額外每相 $30)70 pcs 4R prints4 pcs 2R prints1 pcs 12R prints1 pc DVD-R (數 ...

首頁

尾頁

跳至