潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 mrs.hamster 於 09-11-4 00:47 發表
large size 係咪即係one size smaller than jumbo?如果係就即係加咗價,因為我9月係巴黎買只係1890euro (lambskin)

我都唔係好明呀...
因為個sales話得3個size...large係最大...但我又唔覺得好大wor..佢又叫small size做medium,因為仲有個好細既(我諗放個短銀包咁上下長),佢叫個袋做baby size...

其實jumbo係幾大架?

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 mrs.hamster 於 09-11-4 02:14 發表
如果照佢咁計最細只放短銀包只有單flap叫baby的話咁數上去就large size = A01112 即double flap嘅最大size,因為jumbo唔係經典嘅double flap 有d 歐洲sales 會話唔係classic,而且我又聽人講歐洲真係好似香港咁係1 nov加 ...

咁如果我要問JUMBO,咁jumbo個名正確叫咩呀?

複式洋房

原帖由 我愛Corina 於 09-11-4 03:14 發表

我今年7月頭去過PARIS,果陣都差唔多完啦..水尾無乜野執啦....

今日出左TOWN...問左CHANEL...classic bag有3個size..large 2020 euro, small 1890 euro, baby 1400 euro...(all are lambskin).. ...

thx...i need to plan it for next year's trip la

禁止訪問

禁止訪問

大宅

M size(double flap)-code A01112
jumbo-code A28600

別墅

唔該哂你~
原帖由 mrs.hamster 於 09-11-3 11:00 發表
你睇岩個款就搵個價錢牌睇個code,你唔使問sales,又或者你話要諗下先直情叫佢寫個code比你都得

大宅

如無意外會去荷蘭一次!係荷蘭買chanel 多款嗎?

首頁

尾頁

跳至