跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 carol_kwan1312 於 09-10-29 10:09 發表
Good Morning !!!

part 19 話咁快就到.
15/1 預產期, 囡囡, 東區 - 報到

等我都報到先,9/1, 仔仔,廣華,在職媽媽,第一胎

男爵府

原帖由 fionbabynok 於 09-10-29 09:45 發表

終於比我揾到呢到LA,各位早晨!

HI, 我想問下你係咪係廣華生呀,我都係呀!!

大宅

原帖由 Mickeywaiwa 於 09-10-29 10:23 發表

HI, 我想問下你係咪係廣華生呀,我都係呀!!

YEAH,我係呀 ^^

我下次檢查係13/11

男爵府

原帖由 fionbabynok 於 09-10-29 10:27 發表

YEAH,我係呀 ^^

我下次檢查係13/11

我5/11呀, 不過我係孖胎, 所以係10樓檢查呀

大宅

我都係廣華生呀 - 19/1/10.
明天返去產檢~

原帖由 fionbabynok 於 09-10-29 10:27 發表

YEAH,我係呀 ^^

我下次檢查係13/11

22sept09(22wk4d): 1.63lbs
28 Jan 10(10days): 3.088kg
27 Mar 10(2M10D): 4.7kg
27 May 10(4M9D): 5.6kg

大宅

Morning ...報到先!!

男爵府

早呀~

前日收到份好特別既禮物: 陪月notes 一份。

咁我太得閒,scan 哂成份134頁既notes做pdf.(16.2MB), 唔知大家有無興趣.

PM 留email 我send比大家呀~ 
Yahoo OR Gamil account 先send到

男爵府

原帖由 methy 於 09-10-29 10:46 發表
早呀~

咁我太得閒,scan 哂成份134頁既notes做pdf.(16.2MB), 唔知大家有無興趣.

留email 我send比大家呀~

我想要呀~~~
[email protected]
唔該哂~~~

男爵府

畀面勳章

早呀~

wah.... 134 pages????

good job!!

que sera sera! 認識你讓我更富有。

大宅

please send to me also:

早呀~

男爵府

原帖由 AsWife 於 09-10-29 10:55 發表

wah.... 134 pages????

good job!!

哈哈!放病假得黎又精神返d,做d野過日晨。
諗過織野.好似你咁.但我太多手汗.織一陣d”冷”會濕淋淋.好唔舒服.要好凍好凍我先想織野。

Anyway個舊同事咁有心,剛剛10月畢業就copy一係比我。d內容夠哂豐富,咩都抄埋一碟。

男爵府

原帖由 bduck 於 09-10-29 10:50 發表

我想要呀~~~
唔該哂~~~

[email protected] to me
show details 11:01 AM (8 minutes ago)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

你有無第二個account?

大宅

呢幾日傻豬出咗trip, 我同BB呢兩晚成晚發d古怪夢 (超攪笑)

大宅

好媽媽勳章

me too~~!! 都係今日下午返去檢查.

我次次拎住自己D record...等量血壓果時想偷望...就會比D姑娘鬧...hahaha~~

原帖由 Almaz 於 29/10/2009 09:48 發表
各位早晨!

今天下午返屯門醫院產檢,睇吓又重咗幾多磅先.

男爵府

原帖由 methy 於 09-10-29 11:06 發表

[email protected] to me
show details 11:01 AM (8 minutes ago)

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to th ...

係咪file太大收唔到? 我驚其他a/c都收唔到喎~~

一係試下 [email protected]

唔該~~

男爵府

我想問, 我地而家食唔食得白果架?

大宅

好媽媽勳章

我呢排D夢都好古怪...
尋晚果個 ...竟然係見住外星人生BB.....................
hahahahahahahaa~~~~

原帖由 carol_kwan1312 於 29/10/2009 11:08 發表
呢幾日傻豬出咗trip, 我同BB呢兩晚成晚發d古怪夢 (超攪笑)

男爵府

原帖由 kikigal 於 09-10-29 11:16 發表
我呢排D夢都好古怪...
尋晚果個 ...竟然係見住外星人生BB.....................
hahahahahahahaa~~~~

我就試過發夢比人抄左,嚇到成身汗。

跟住打返公司講比老細知(好好人).佢問我係咪放病假放到傻左,叫我可以立即返工架..過左幾日仲幾個人一齊上黎探我。
哈哈!果然只係發夢mouth:

男爵府

早呀~

PM 留email 我send比大家呀~

我又要

男爵府

原帖由 bduck 於 09-10-29 11:13 發表

係咪file太大收唔到? 我驚其他a/c都收唔到喎~~

一係試下 [email protected]

唔該~~

ok.我zip左個file..自己爆開佢啦.enjoy~

首頁

尾頁

跳至