自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

阿媽生日想食泰國茶,九龍區/荃灣區邊間好

阿媽生日想食泰國茶,九龍區/荃灣區邊間好??
而價錢又合理,人數約10-12人
(最好有得book位)
謝謝

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

如果你九龍區就九龍城大把有得你揀...
不過千萬唔好去黃x珍...
我由細食泰菜大..都未試過一路食一路鬧..尼間做到..

係九龍城有一間係黃x珍下一條街..叫同心o既泰菜..
果間都ok嫁...

如果要交通方便d就可以去廟街..
係彌敦道永安同恆生條路行入去..
右手邊未到涼茶舖有一間唔係咁起眼o既泰菜..
果間就老細同侍仔都係泰國人...

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

大宅

好媽媽勳章

我鐘意去九龍城街市頂樓那間,不過假期會好多人,對您地10多人等枱就煩d!!

公爵府

回覆 2# sophialing 的文章

有無得book位???

大宅

珍珍俾我既感覺係好"唔憂做"囉~

原帖由 sophialing 於 29-10-2009 13:00 發表
如果你九龍區就九龍城大把有得你揀...
不過千萬唔好去黃x珍...
我由細食泰菜大..都未試過一路食一路鬧..尼間做到..

係九龍城有一間係黃x珍下一條街..叫同心o既泰菜..
果間都ok嫁...

如果要交通方便d就可以去廟街.. ...

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢間開大左喇,樓主去試下啦。
如果你唔多人,可以去荃灣近楊屋道果邊有間叫泰皇,ok架,但會迫d。

原帖由 kithony 於 09-10-29 13:39 發表
荃灣有間.
係路德圍,近荃興徑的.
晚上勁多人,成日都出面開好多枱

複式洋房

荃灣有間.
係路德圍,近荃興徑的.
=================
This is very samll Thai shop, only a few samll tables, if you have such more persons, you may sit outside of the street, No la... , eating outside of the street... ???why ??feeling no good la..

公爵府

我食過呢間,但係ma ma 地.
thx

原帖由 sasa0208 於 09-10-29 14:41 發表
呢間開大左喇,樓主去試下啦。
如果你唔多人,可以去荃灣近楊屋道果邊有間叫泰皇,ok架,但會迫d。

男爵府

好媽媽勳章

佢擴充左啦
頂左隔離兩間鋪

原帖由 ericapan 於 09-10-29 23:09 發表
荃灣有間.
係路德圍,近荃興徑的.
=================
This is very samll Thai shop, only a few samll tables, if you have such more persons, you may sit outside of the street, ...

公爵府

回覆 3# sasa0208 的文章

呢間d食物都ok但媽咪生日唔想坐街.
thx

男爵府

九龍就唔多識la..淨係知道圓方果度都有

價錢都ok唔太貴...不過我就未食過...
我通常都會係元朗新港酒店入面間 "泰屋"食,
這間都幾平架, 首推介牛尾煲(只係$58),
羊膝(有3大隻 $88),同埋記得要叫印度薄餅
(即叫即做,所以可能要等耐dd)...
or 去藍地 "香辣屋" - 這間貴少少,
但係入夜後會有live band...

p.s.這兩間都有得訂位, 同埋有free parking...

原帖由 cindyleung0728 於 09-10-30 10:00 發表
thx

複式洋房

荃灣廣場地庫有間青胡椒d嘢食同價錢都ok, 有得訂位架,

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

而家唔洗坐街

原帖由 cindyleung0728 於 09-10-30 10:00 發表
thx

子爵府

呢間食過唔好食...
原帖由 kithony 於 09-10-29 13:39 發表
荃灣有間.
係路德圍,近荃興徑的.

公爵府

呢間氣氛好好

原帖由 yenlau09 於 09-10-30 10:21 發表
價錢都ok唔太貴...不過我就未食過...
我通常都會係元朗新港酒店入面間 "泰屋"食,
這間都幾平架, 首推介牛尾煲(只係$58),
羊膝(有3大隻 $88),同埋記得要叫印度薄餅
(即叫即做,所以可能要等耐dd)...
or 去藍地 "香辣屋 ...

首頁

尾頁

跳至