跳至

首頁

尾頁

複式洋房

希望大家鍾意d禮物啦!

複式洋房

多謝大家呀! 雖然好辛苦,最緊要大人細路都玩得開心 ,我要多謝candy,佢都幫我做佢好多o野,同埋我個姨生女,佢好叻,好幫得手 ,仲要多謝個日幫手o既爸爸,特別pump波波池個爸爸 呢排我仲有好多function,我會盡快將d相擺落fb度,請等等呀

別墅

係呀,Reception兩個小妹妹好乖巧好叻呀!
Oh唔駛客氣- 安排阿仔老豆幫手等佢多d投入感..
講起來要唔該哂幫我看住Ryan那位媽媽因為當我地兩個忙緊set波波池之際阿B自己爬開咗.. Thanks! :)

原帖由 chacomum 於 09-12-23 01:36 發表
多謝大家呀! 雖然好辛苦,最緊要大人細路都玩得開心 ,我要多謝candy,佢都幫我做佢好多o野,同埋我個姨生女,佢好叻,好幫得手 ,仲要多謝個日幫手o既爸爸,特別pump波波池個爸爸 呢排我仲有好多fun ...

民房

係呀果日玩得好開心呀.仲帶佐好多禮物走.下年要再搞多次呀.哈哈.

複式洋房

有相睇喇!遲d仲有多d相,我未得閒整住,我會盡快喇!
你哋可以你fb度睇或係bb fun'sclub度睇都得!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yeah

複式洋房

好開心呀,果日真係好開心呀,雖然BB都係"樓計"但係都好開心,好多禮物呀,真係唔該哂NATASHA (辛苦哂你啦) 同埋幾位義工媽媽呀^^
我LE個聯絡人真係做得唔好,搞到有D媽媽好遲先有通知同無時間買禮物,真係唔好意思
唉, LE排真係好忙,日日都有活動,搞到而家都病埋,都無乜時間回覆

別墅

睇番d相都覺得好開心辛苦晒Natasha for uploading!
Candy 希望你快d好返啦!

原帖由 yocansuen89 於 09-12-28 23:23 發表
好開心呀,果日真係好開心呀,雖然BB都係"樓計"但係都好開心,好多禮物呀,真係唔該哂NATASHA (辛苦哂你啦) 同埋幾位義工媽媽呀^^
我LE個聯絡人真係做得唔好,搞到有D媽媽好遲先有通知同無時間買禮物,真係唔好意思:naught ...

複式洋房

o個日因為有三個family冇嚟,所以應該有三百幾蚊凈o左係度,我再仔細計清楚先知個實數,我哋不如將d錢退番比
o個三個family,請問大家有冇問題?不過呢幾日唔係好舒服,我好d再慢慢計清楚,我一見到d數目字就即刻有d頭暈

複式洋房

o個日仲淨o左$362,我會聯絡JWCBB,joeyjoey711 & issac24-11入番錢比佢O地,請問大家有冇問題呀!

複式洋房

of coz~~ no la =)
辛苦你了!!

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 milmok 於 10-2-1 15:20 發表
of coz~~ no la =)
辛苦你了!!

冇問題

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

冇問題

大宅

Good arrangement.
原帖由 chacomum 於 10-1-1 18:55 發表
o個日因為有三個family冇嚟,所以應該有三百幾蚊凈o左係度,我再仔細計清楚先知個實數,我哋不如將d錢退番比
o個三個family,請問大家有冇問題?不過呢幾日唔係好舒服,我好d再慢慢計清楚,我一見到d數目字就即刻有d頭暈:ha ...

別墅

原帖由 chacomum 於 10-2-1 05:47 發表
o個日仲淨o左$362,我會聯絡JWCBB,joeyjoey711 & issac24-11入番錢比佢O地,請問大家有冇問題呀!

當然冇問題啦!
真係麻煩你了~~
Thank you

首頁

尾頁

跳至