影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我一集都無追過
宮心計真係好睇好多, 而且D人都後生D同靚D.
富貴門好似一班阿叔阿嫂 終之就覺得好老套.
皆さん、こんにちは......我係居住於日本的C9仔.
閒時鐘意炒下股, 上網shopping.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

男爵府

原帖由 tammy2008 於 09-10-31 12:43 發表
我都係一集都無睇過...

有時間都睇隔離 "好老婆xxx " 幾攪笑~ 又輕鬆 ~

我都係果段時間睇隔離台的 "好老婆xxx ", 幾好睇.
願望係提早退休唔駛做(即係C6發達)....發夢中.ハハハハ

男爵府

原帖由 cy101 於 09-10-31 21:55 發表

好多贊呢套好睇喎!!係街都聽到人(c9)話好睇!!

梗係好睇, 講29大婆, 不過D角色人物好攪笑, 好輕鬆.
有時睇到我好肉緊.

男爵府

原帖由 SandyKL 於 09-10-31 23:15 發表
一向唔認同袁詠儀既演技,雖然佢憑《新不了情》攞左個獎,又點?佢唔係睜眉凸眼,就係扮酷或後生,內心戲一點都冇,呢D如果叫演技,咁呢個影視圈冇人識演戲。

一睇演員名單有佢,再加上一個又係唔識演戲既呂良偉,失哂興趣去睇。我都 ...

我都唔覺袁詠儀有演技, 佢做D戲令我唔覺有同感及投入感.
呂良偉仲衰, 佢以前响包青天裡做展超真係差到不得了, 反而何家勁做得神似同威風過佢好多. 呂先生永遠好似得一個表情.

首頁

尾頁

跳至