跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 芯瑋媽 於 09-12-12 10:47 發表
catmame, 錢錢在Lqueenie度, 你絡她入錢給你OR到時再計數? 麥記話只要你講比美心知, 地址同生日會日期時間就得啦, THX

我已訂了蛋糕, $369.8+$35運費 = $404.8
當天會11:00前送到麥記

Lqueenie,
你可當天才俾錢我, 另我已pm你人名, thanks!

大宅

陪月勳章

原帖由 minako 於 09-12-15 21:01 發表
20號開party 啦....好緊張啊!

MINAKO 
係啦。。。好緊張到時我地又可以見面啦。。HEHE~

大宅

陪月勳章

原帖由 Lqueenie 於 09-12-14 09:37 發表
另外大家可唔可以 pm 你地小朋友個名比我 (平時叫開佢的名), 等我可以預早寫定 d label, 方便當日貼o係佢地身上 ~ thx

LQUEENIE

我PM左比你啦..THX

大宅

陪月勳章

HIHI

我想覆一次時間

1130準時到逹~
買一份 45-50 元 GIFT 用來抽獎, 但不可以是食物

係咪呢 ??? 仲有沒有其他事項呢???

如沒有大家到時見啦...

大宅

到時見啦~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

對唔住呀!
仔仔病左,去唔到生日會啦
你地玩得開心d啦

大宅

陪月勳章

今日玩得好開心呀~ 多謝晒D 義工DAD & MAMA 呀~

禁止訪問

大宅

[ 號外]

昨日生日會扣除已攤分的雜費 (生日蛋糕/動物氣球/3份抽獎禮物/麥當奴嘉賓禮品包), 本來超支了$3.-

因為有2個家庭沒有出席,麥當奴嘉賓禮品包可少付2份($36), 這兩家庭早前已存入按金錢錢合計$100, 扣除已攤分的雜費合計只有($36-$3)=$33元餘款, Lqueenie 已代為捐到麥當奴叔叔兒童之家。

另一方面, 有張網上COUPON, 原本可以給我們兩果麥當奴旅行袋, 作抽獎用。

因為貨源問題, 轉為每家庭一份玩具, 就係食生日蛋糕時派果份禮物啦。

最後, 如果大家係當日影到咩野靚相, LINKUP出黎一齊睇下啦

昨日真係好開心, 希望可以下次再玩過 ^^

大宅

多謝咁多位義工媽咪幫手搞, 果日您地要週圍走, 辛苦哂!

其實果日先至第一次見你地, 我都唔知邊個打邊個, 果日大家都咁忙, 我剩係知道邊個係芯瑋媽同Lqueenie, 你地可唔可以形容下你地呀, 如你地果日著咩衫, 咩髮型呀?

別墅

多謝義工家庭, 好有系統印張list....真係好專業
的party 搞手.....期待下一次呢d小型活動!

原帖由 芯瑋媽 於 09-12-21 10:17 發表
[ 號外]

昨日生日會扣除已攤分的雜費 (生日蛋糕/動物氣球/3份抽獎禮物/麥當奴嘉賓禮品包), 本來超支了$3.-

因為有2個家庭沒有出席,麥當奴嘉賓禮品包可少付2份($36), 這兩家庭早前已存入按金錢錢合計$100, 扣除已 ...
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

洋房

多謝所有出心出力嘅媽咪 亞仔當日好開心, 希望快D有機會再一齊玩啦

大宅

我地玩得好開心及見番一班好耐無見的朋友仔
多謝芯瑋媽,Meow Ma .....一般義工媽咪 你地搞的好成功啊! 期待好快再有party一齊玩過 ^v^

別墅

謝謝義工們, 玩得好開心!

首頁

尾頁

跳至